Po čemu će biti upamćen Hari Kejn? Ništa od transfera, novi ugovor u Sparsima!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 23.01.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Legenda Totenhema i to je to. Za njega, reklo bi se - dovoljno.

EPA-EFE/TOLGA AKMEN
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Povezane vesti

Engleski napadač Hari Kejn voljan je da ostane u Totenhemu i u pripremi su pregovori za novi ugovor, javlja "Atletik".

Preko 100.000.000 evra nudio je Mančester siti pre dva leta za Harija Kejna. Transfer je bio blizu realizacije, ali je potom dogovor propao i Pep Gvardiola se okrenuo Džeku Grilišu kojeg je načinio najskupljim Britancem ikada.

Potom je golgetera Totenhema želeo i Mančester junajted, a pominjao se i Bajern Minhen koji je navodno spreman da krene po njega idućeg leta.

Ipak, od prelaska Harija Kejna u novu sredinu neće biti ništa, sudeći prema najavama "Atletika". Naime, iako nisu sedeli za stolom od leta 2021. godine, Danijel Livi i Hari Kejn susrešće se nakon januarskog prelaznog roka i diskutovati o produžetku saradnje i posle leta 2024. kada mu ističe aktuelni ugovor. On želi da ostvari više sa Totenhemom, da se domogne još nekih odličja koji je premalo za renome kakav on poseduje.

Kejn trenutno ima 29 leta i ugovor na više sezona definitivno će značiti da će Totenhemu dati sve svoje najbolje igračke godine. Tako možda nikada nećemo ni videti njegov veliki transfer i imajući u vidu kompetetivnost u Premijer ligi, te način poslovanja kluba, pitanje je da li će se ikada okititi većim trofejem, što Kejn kao fudbaler definitivno zaslužuje.

Totenhem večeras igra protiv Fulama, a AdmiralBet daje kvotu 2.20 na "pevce".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke