Po običaju, Real "kroji" fudbalsko tržište, na pomolu dve velike bombe narednog leta!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 20.10.2020.
09:54
Izvor: Sportske.net

"Kraljevski klub" u ovom trenutku ne može dovesti obojicu, barem se tome nadaju evropski velikani...

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Real Madrid se očigledno i dalje pita za najveće transfere u svetu fudbala.

Klubovi poput Mančester sitija i Pari Sen Žermena na raspolaganju imaju mnogo više novca, ali "kraljevski klub" će, čini se, i narednog leta imati primat.

A on se u ovom trenutku zove Kilijan Mbape, Francuz i dalje ne želi da produži ugovor sa PSŽ-om koji zbog toga namerava da ga proda sledeće godine.

Njegova želja da se pridruži ekipi Zinedina Zidana je jasna, pa će to sasvim sigurno otvoriti još jedan zanimljiv "front" za druge timove.

U pitanju je Erling Haland.

Erling Haland Norveska Rumunija

Svima je jasno da će Norvežanin kad-tad napustiti Borusiju iz Dortmunda, i on se spominjao kao Realova želja, međutim u ovom trenutku nerealno je očekivati da će se Madriđani odlučiti za dva transfera u kojima bi mogli da potroše više od 250.000.000 evra za jedno leto, ne računajući visoke plate.

Tako se sada govori o klubovima iz Mančestera kao njegovoj narednoj destinaciji, Siti i Junajted imaju novca, a 20-godišnji napadač bi voleo da se, poput svog oca, oproba i u Premijer ligi što će se sasvim izvesno i desiti.

Haland je pokazao da može da trese mreže i na najvećoj fudbalskoj ceni, u dresu "milionera" je već postigao 21 gol na 24 meča, pa stoga i ne čudi veliko interesovanje praktično svih najvećih klubova u Evropi.

Baner

Ne i Reala, nadaju se najmoćniji evropski klubovi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 21.10.2020
00:18

Mbappe je jednom nogom u RM... Halandov otac je rekao pred kraj prošle sezone da bi voleo sina da vidi u Španiji... sto se reala tice, piznavajuci Pereza u godini kada otvara stadion dovešće svetske zvezde. Mbappe je siguran, drugi je vrvt napad na Halanda (ukoliko Jovic ne eksplodira sto je malo vrvt) zatim Kamavinga i Upamecano ili Badiashile. Biće prodati pomenuti Jovic,Diaz,Mayoral,Vaskez, Odriozola, Nacho, vrlo vrvt Isco, Modricu istice ugovor, sa Marselom pitanje šta će biti (ukoliko ga prodaju dovešće levog beka)., Hazard ovim tempom je takodje na izlaznim vratima. Tako da će opet zaraditi blizu 200 mil (sa hazarom i više) na transferima i uštedeti dosta na platama. Tako da dolazak pomenutih igrača je vrlo realan.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 20.10.2020
12:20

Mbape dolazi u real a mesi ide iz barse, valjda je i najvecim neznalicama jasno da ce to biti surova dominacija reala u narednih 5 godina, barsa ako vidi kup kralja moze da peva

avatar
Mangus
Tuesday, 20.10.2020
10:48

Real je prodao brdo igraca, i pozajmio brdo igraca.
Sledece leto ce prodati brdo tih sa pozajmice. Pritom nisu trosili.
Jednostavno, ako budu hteli da dovedu Halanda i Mbapea, dovesce ih.