Počelo je - Arapi krenuli u lov na Mesija!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 05.08.2021.
23:59
Izvor: Sportske.net

Hoće li konačno ispuniti svoju želju?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Fudbalski klub Pari Sen Žermen navodno je kontaktirao Horhea Mesija povodom potencijalnog transfera Lea u taj tim, prenose francuski mediji.

Želeli su katarski vlasnici Lea Mesija čim su kročili u Pariz, ali do sada je bio nedodirljiv. Bilo je naznaka prošle godine, ali nakon što je saga u vezi sa njegovim potencijalnim odlaskom završena, činilo se da nešto slično više nikada neće moći da se ponovi. No, u četvrtak je došlo do neverovatnog zaokreta i Mesi je ponovo na radaru Pari Sen Žermena!

Kako se navodi, ostvareni su prvi kontakti između predstavnika kluba sa "Parka prinčeva" i Leovog agenta i oca Horhea Mesija. Uprava pariskog giganta je veoma pažljiva u ovim trenucima, ali nisu časili ni časa da iskažu svoju nameru u želji da Mesi dođe u prestonicu Francuske.

Ovakav scenario bio je za očekivati, budući da je Mančester siti "pazario" Džeka Griliša za 100 miliona funti, te da samo još Pari Sen Žermen poseduje platežnu moć da privoli Mesija da dođe u njihov klub. Tu je i Čelsi, ali oni imaju druge namere, barem za sada.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke