Počelo je! Rajola "komandant", petorica igrača na Juventusovom meniju!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 30.05.2021.
09:48
Izvor: Sportske.net

Nedved bio kod bivšeg menadžera u Monte Karlu, zna se šta je tema!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je vratio Maksa Alegrija, sada treba da pojača tim, oslobodi se suvišnih, već smo pisali, želja je da se vrati dominacija u Italiji i napravi više u Ligi šampiona. Prvi cilj biće "Skudeto", ali Alegri ima četiri godine da se vrati u finale Lige šampiona gde je bio dva puta, i sada napravi korak više.

Juče je Nedved otputovao u Monte Karlo na sastanak sa Rajolom koji mu je bio menadžer. Nije teško pretpostaviti šta je tema razgovora potpredsednika Juventusa i kontroverznog agenta.

Kako pišu italijanski mediji pet igrača su tema. Prvi je Donaruma kome je istekao ugovor, on gleda ka Barseloni i Pari Sen Žermenu, ali je Juventus realnija opcija, mada mu neće biti lako da ostane u Italiji. Golman Milana je slobodan, već mu je dovedena zamena, sve zavisi od Rajolinih planova, ali i provizije koju bi uzeo. Juventus zanima i Pogba kome ugovor ističe sledeće sezone, ali to je više vezano za Ronalda. Ako Portugalac napusti klub, sigurno da će svim silama u Torinu probati da vrate Francuza koji nema ništa protiv. Rajola treba da nađe dogovor, ali je trampa Pogba-Ronaldo samo novinska glasina za sada.

Još tri Minova igrača su interesantna Juventusu. Jedan je mladi Donijel Malen iz PSV Ajndhovena, zatim bivši fudbaler kluba Mois Kean koji je bliži ostanku u PSŽ, postoji opcija da "Sveci" otkupe njegov ugovor. Peti je De Paul iz Udinezea koji je na izlazni vratima "Zebreta", Inter nema novac, ali Atletiko je veoma ozbiljan, Juventus ne sme puno da čeka, moraju da se oslobode nekoliko igrača u veznom redu kako bi se pojačali. To neće ići lako, ali sa Rajolom kao saveznikom, čiji igrači u klubu su De Liht i Bernadeski, ulov u prelaznom rou bi mogao da bude dobar. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke