Počeo Juventus, koga sve u prelaznom roku čeka Alegri?

Autor: Boris Jovanović
sreda 14.07.2021.
10:47
Izvor: Sportske.net

Neće biti velikih pomeranja...

EPA-EFE/DI MARCO
EPA-EFE/DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je počeo pripreme za novu sezonu, danas je u Kontinasi prvi dan, nema reprezentativaca, ali tu će biti Paulo Dibala. Povratak Alegrija je promenio namere Argentinca, pregovara se oko ugovora koji mu ističe naredne sezone i u klubu se nadaju da će "La Hoja" pristati.

Izgleda da nema ništa od odlaska Ronalda, Portugalac nije ni izrazio želju da napusti klub jer i nema opcija, osim eventualno PSŽ, ako ode Mbape, što je na dugom štapu...

Morata je siguran, četvrti napadač bi mogao da bude neko iz mlade ekipe, ili eventualno Kajo Žorge Brazilac iz Santosa. On ima 19 godina, ugovor mu ističe u decembru, "Peiše" traže 15 miliona evra, žele ga i Napoli i Milan.

Prvi će otići Demiral, Atalanta se pojavila, ali teško da može da plati 40 miliona evra, dok engleski klubovi mogu. Turčin je na ceni, a taj novac bi Juventus iskoristio da dovede prvu letnju želju Manuela Lokatelija. Ovaj fudbaler ima ponudu Arsenala, ali želi u Juve i Sasuolo tu ne može ništa, osim da odbije "Staru Damu", ako ne budu želeli da plate pomenuti novac.

Treba rešiti pitanje rezervnog golmana, pominjan je povratak Perina, ali on ne želi da sedi na klupi, dok je Sirigu iz Torina bliži, on je i Donarumina rezerva u Italiji, ranije je bio i Bufonova. 

Ostalo zavisi od prodaja, Alegri bi da ostane Bernadeski, iako je klub nameravao da ga proda, žele da se reše Remzija, verovatno i MekKenija, a Luka Pelegrini bi po povratku sa pozajmice trebalo da se bori za mesto sa Aleksom Sandrom. 

Utihnule su priče oko Milenkovića, moguće je da Dragušin, mladi Rumun bude četvrti štoper, Rugani bi mogao da se pridruži Sariju u Laciju. Nema mesta ni za De Šilja, Kjelini je produžio ugovor, Danilo će biti desni bek, a Kuadrada će Alegri pomeriti napred. Dakle, tim je praktično formiran, traži se eventualno napadač, kao i plej, čitaj Lokateli, ili eventualno Pjanić u slučaju da dobije odrešene ruke od Barselone. Nekih spektakularnih pojačanja neće biti, nema novca, Pogba je nemoguća misija, jedino ako bi otišao Ronaldo moguće je da stigne neko zvučno ime, ali kako rekosmo, male su šanse da se to desi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke