Počeo rat za Davida Alabu, ne zna se koji izbor je bolji!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 21.12.2020.
19:28
Izvor: Sportske.net

Ko će dobiti džekpot?

EPA-EFE/Alexander Hassenstein
EPA-EFE/Alexander Hassenstein

Povezane vesti

David Alaba sigurno napušta Bajern Minhen, a od 1. januara ima slobodu da pregovara sa ostalim klubovima.

Madridski mediji sporadično pišu da Real Madrid vodi u ovoj trci, ali, u igri je još nekoliko klubova - Mančester Siti, Mančester Junajted, Čelsi, ali i PSŽ i Barselona koji se od ranije pominju.

Madridski As veruje da će Junajted biti glavni konkurent Realu, mada ostaje nejasno zbog čega, verovatno ga Španci vide kao štopera, jer na levom beku su tu Luk Šo i Teljes.

Alabin odnos sa Bajernovim čelnicima je potpuno pukao i ne postoji šansa da pregovaraju.

Njegov san je da ode u Španiju, nikada se nije otkrilo da li preferira Barselonu ili Real Madrid, ali ako se pogledaju finansijke situacije, nema dileme da je "kraljevski" klub u boljoj poziciji.

As takođe ističe da će Alaba biti prioritet broj jedan ukoliko Serhio Ramos ne potpiše novi ugovor, ali malo ko veruje da je tako nešto moguće.

Za kraj podsetnik - Alaba traži platu od 20 miliona evra, što ne može da mu obezbedi nijedan klub od pomenutih, naročito posle pandemije.

Trka se nastavlja...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ja i vi!
Monday, 21.12.2020
23:00

Dobar igrac, vise levo krilo nego odbrana ali ne zaboravimo da igra za Bayern jedan od najboljih klubova danasnjice! Nisam bas siguran da tako dobro igra i za Austriju, sto znaci da je upitnik oko njegovog ucinka ako ode negde u drugi klub!!! Nije on CR 7 pa moze kako hoces i gde hoces 😀😎😉!