Počinje odbrojavanje, Anćeloti već nacrtao najbolji napad na svetu!

Autor: Boris Jovanović
petak 03.12.2021.
09:07
Izvor: Sportske.net

Nema dileme, ovo je trio iz snova...

EPA-EFE/Robert Perry
EPA-EFE/Robert Perry

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, Real Madrid će formirati tim iz snova.

Ako je i postojala neka šansa da se Mbape predomisli više je nema. Sama činjenica da je Mesi dobio "Zlatnu loptu", a Francuz završio kao osmi (pre par godina je bio četvrti) ga je učvrstila u mišljenju da je tek treći igrač ekipe.

To drugim rečima znači da je iza Mesija i Nejmara i da bi u Realu imao drugaćiji status, bio centar projekta.

Anćeloti je navodno već dobio zadatak da razradi igru sa Benzemom, Vinisijusom i Mbapeom, pominje se i želja Levandovskog da im se priključi, ali je pitanje da li će biti para za taj transfer.

Real bi radije Gnabrija iz Bajerna, pregovara sa Pogbom i Ridigerom, slobodnim agentima, a tražiće i jednog levog beka, pošto Marselo odlazi.

Naravno, ako se ostvare ovi transferi, to neće biti bez posledica po sadašnji igrački kadar, klub će sigurno napustiti Marselo, Bejl, Isko, na prodaju su Azar, Jović, Marijano, sasvim moguće i Azar koga bi vratili u PL. 

U Realu ne smatraju da će Mbape smetati napretku Vinisijusa koji je levi igrač u napadu, jer Francuz može da igra na sve tri pozicije. Juče se navršilo šest godina od debija Mbapea u profesionalnom fudbalu, tada je kao 16-gosdišnjak zamenio bivšeg igrača Reala, u pitanju je Koentrao, meč je bio sa Kaenom.

Ove sezone je Mbape dao 16 golova i imao 16 asistencija u 25 mečeva za Parižane, a opet nije zadovoljan i svim silama želi da napusti i klub i domovinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke