Počinje "Operacija Pogba", odlazi iz Mančestera kako bi spasio posrnulog giganta?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 23.09.2021.
18:18
Izvor: Sportske.net

Ipak, pravo je pitanje - koliko je realno?

EPA-EFE/Andrew Yates
EPA-EFE/Andrew Yates

Povezane vesti

Ugovor Pola Pogbe je u ovom trenutku najveća nepoznanica za čelnike Mančester junajteda za koji je vezan do leta 2022. godine.

To u praksi znači da bi Francuz već od 1. januara mogao da pregovara sa svim zainteresovanim ekipama i ode sa Old Traforda na kraju sezone bez obeštećenja.

Svi najveći evropski klubovi već pažljivo motre na situaciju u Mančester, a katalonski Sport prenosi da bi vezistu vrlo rado u svojim redovima videla i Barselona.

Iznenađujuće, uzevši u obzir aktuelnu finansijsku situaciju i dug od 1,3 milijarde evra, ali i pored konsolidacije i rezova koji čekaju Đoana Laportu, prvi čovek "blaugrane" želi zvezdu koja bi donela novu energiju.

Barsa će sasvim sigurno računati na Pogbine simpatije prema klubu koje je pre nekoliko godina otkrio njegov brat Matijas, te neće želeti da se upušta u trku i licitaciju koja bi 28-godišnjeg fudbalera mogla odvesti u bescenje.

Mančester siti, Pari Sen Žermen, Juventus i Real Madrid su spremni da uđu u trku za njegov potpis, a ne treba očekivati ni da će se Junajted sasvim predati u ovom trenutku.

Navijačima Barselone niko ne može oduzeti pravo da sanjaju novu svetsku zvezdu na Nou Kampu, na kraju čini nam se da će se za sve pitati jedan čovek - Pogbin menadžer Mino Rajola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke