Počinje opet - Real Madrid i Kilijan Mbape: uzmi ili ostavi!

Autor: Nemanja Janošev
petak 01.12.2023.
21:50
Izvor: Sportske.net

Vreme je da se ova saga završi, na bilo koji način.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid će i predstojećeg leta pokušati da angažuje Kilijana Mbapea, javlja "Relevo".

Uprkos brojnim razočaranjima u prestonici Španije kada je Kilijan Mbape u pitanju, Florentino Perez će dati Francuzu "još jednu šansu". Jure ga već dva leta, biće i treće.

Kako saznaje "Relevo", Real Madrid priprema ponudu za Kilijana Mbapea koja će igraču biti predstavljena u prvoj polovini 2024. godine kako bi on imao dovoljno vremena da donese odluku i eventualno postane novi član "kraljevskog kluba" kao slobodan igrač na leto.

Pregovori bilo kakve vrste, prema pravilima FIFA, ne smeju da se dešavaju šest meseci pre isteka ugovora fudbalera, pa Real Madrid još uvek ne sme da krene u ofanzivu na svoju veliku želju. Ono što je sporno jeste - da li je Real Mbapeova želja...

On će to morati da dokaže tokom pregovora koji će uslediti u narednoj godini i Real će želeti da Kilijan parafira saradnju sa njima što je pre moguće. Bez glasina i konstantnih pričanja. Ono što "Relevo" podvlači jeste stav Real Madrida da u slučaju da Mbape ne bude konkretan prilikom pregovora, prekinu bilo kakvu konekciju sa njim i okrenu se drugim projektima poput Vinisijusa, Belingema, Rodriga i mlađanog Endrika koji stiže na leto iz Palmeirasa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke