Počinju pregovori, Murinjo će izgleda biti učesnik osmine finala Lige šampiona?!

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 22.01.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Portugalac će izgleda ostati u Italiji.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Situacija oko portugalskog trenera Žozea Murinja se nakon što je prošle sedmice dobio otkaz u Romi odvija "brzinom svetlosti".

On je već stigao da odbije jednu unosnu ponudu, od Al Šababa iz Saudijske Arabije, jer želi da ostane u Evropi, a britanski Tajms je od jutros još više podgrejao priču o kojoj smo i mi pisali pre nekoliko dana.

Aktuelni šampion Italije Napoli želi Murinja pošto-poto i sastanak Portugalca sa prvim čovekom Napolitanaca Aurelijom de Laurentisom je samo pitanje dana.

Napoli je posle odlaska Lućana Spaletija sa klupe predvodio Rudi Garsija, ali kako je imao očajne rezultate, nasledio ga je Valter Macari.

Međutim, ni povratnik na kormilo Napolitanaca se nije snašao na toj poziciji, pa je prvak Italije trenutno tek na devetom mestu tabele Serije A.

Murinjo ima ambiciju i da vodi Napoli u osmini finala Lige šampiona u dvomeču protiv Barselone.

Utakmice sa Kataloncima zakazane su za 21. februar i 12. mart.

Napoli večeras od 20 sati u Rijadu igra protiv Intera u finalu Superkupa Italije, ali teško je očekivati da će i eventualno osvajanje ovog trofeja spasiti Macarija, ukoliko se De Laurentis dogovori sa Murinjom po povratku iz Saudijske Arabije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke