Počinju pregovori oko Sergeja, poznata plata, ali i menadžerska provizija?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 09.07.2023.
08:49
Izvor: Sportske.net

Italijani otkrivaju detalje, ali najvažnijeg dogovora i dalje nema!

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Izgleda da se ipak nešto dešava kada je u pitanju transfer Sergeja Milinković Savića. 

Naime, za ponedeljak je zakazan sastanak između novog direktora Juventusa Đuntolija i Lotita. Dobro je poznato da je teško pregovarati sa predsednikom Rimljana koji traži 40 miliona evra za Srbina, ali Juve to neće platiti, ne samo oni, već niko drugi.

Prema tvrdnjama iz Italije, "Stara Dama" pokušava da ubaci u dogovor igrače, Luku Pelegrinija koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Laciju (dete je Rome) ili Nikola Rovelu, mladog reprezentativca Italije koga je Juve kupio od Đenove, ali prošle godine je igrao na pozajmici u Monci, gde je bio odličan. On jeste mamac za "L'Akvile", priča se da Alegri želi da ga forsira, ali Sergej je prioritet.

Manje više poznati su uslovi Sergeja Milinković Savića. Dobiće oko pet miliona evra po sezoni, ako se klubovi dogovore, a njegov menadžer Mateja Kežman, kako piše "Calciomercato" trebalo bi da dobije proviziju od osam miliona.

Lacio bi novac dobijen za Srbina upotrebio za dovođenje velike Sarijeve želje, Poljaka Zjelinskog, trener Rimljana je ovog vezistu trenirao u Empoliju, a kasnije su sarađivali u Napulju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke