Podgreva tlo - Šta pred dolazak u Zvezdu kaže novogodišnji poklon za navijače crveno-belih?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 14.12.2021.
08:45
Izvor: Sportske.net

Lestvica je podignuta visoko nakon ovakve sezone u Norveškoj.

@Molde_FK/Twitter
@Molde_FK/Twitter

Povezane vesti

Odlazeći napadač Moldea Ohi Omoižuanfo nestrpljivo čeka dolazak u Beograd gde će od zime nastupati za Crvenu zvezdu.

Transfer dogovoren još letos uskoro će dobiti svoj epilog. Ohi Omoižuanfo stiže među crveno-bele kao ubedljivo najbolji strelac norveškog prvenstva sa 27 golova, a ujedno, aktuelni branilac trofeja u Srbiji dobiće ga bez obeštećenja.

Golove je davao u kontinuitetu, a navijači i uprava kluba iz Ljutice Bogdana pomno su pratili njegov učinak od trenutka kada se ozvaničio dogovor sa momkom rođenom u Oslu.

"Vodio sam na listi strelaca cele sezone i lepo je što sam završio prvi. Uoči sezone mi je cilj bio da postignem makar 15 golova, jer sam prethodne dao 12 i nisam bio srećan tim učinkom. Dati 27 golova je potpuno ludo", rekao je Omoižuanfo.

Po prvi put u karijeri zaigraće na ovom prostoru budući da je do sada isključivo nastupao unutar granica svoje zemlje. Pritisak kada su u pitanju golovi već je stavio na svoja pleća.

"Ne poznajem nikoga u Zvezdi. Moraću da krenem iz početka, srećom sam druželjubiv i lak za saradnju. Prija mi da se borim za titulu, zato i idem u Crvenu zvezdu. Znam da je to klub u kojem se uvek očekuju trofeji, volim tu vrstu pritiska. Od mene tamo očekuju golove, ali tu vrstu pritiska stavljam i na sebe", dodao je Ohi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke