Podrhtava Napulj - Ronaldo kao Maradona?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 28.07.2022.
10:25
Izvor: Sportske.net

Kakav bi to transfer bio!

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Klicali su Napolitanci Dijegu Armandu Maradoni, nazvali stadion nakon smrti Argentinca po njemu, a ovoga leta bi u njihov grad ponovo mogao jedan od najvećih fudbalera svih vremena - Kristijano Ronaldo.

Kako javlja španski "As" agent Portugalca Horhe Mendeš "očajnički" traži novi klub svom klijentu koji neće da ostane u Mančester junajtedu. Mejl je poslat na jug Italije, a u njemu piše da je Kristijano Ronaldo zainteresovan da zaigra na stadionu "Dijgeo Armando Maradona" podno Vezuva.

Iskusni 37-godišnji napadač već je nuđen mngoim evropski velikanima Čelsiju, Barsi, Bajernu, Pari Sen Žermenu, Juventusu i najskorije Atletiko Madridu, ali je svuda naišao na "zatvorena vrata".

Dolazak u Napulj bio bi filmski. Napolitanci "žive" za fudbal, status koji bi Ronaldo preko noći stekao u gradu bio "božanski", ali je veliko pitanje da li Napoli ima novca da plati Portugalca. Ronaldova godišnja primanja su oko 8.000.000 evra.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen Seriji A. Kvota da Napoli može do "skudeta" je 15, ako bi Ronaldo došao to uopšte ne bi bilo toliko nerealno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke