"Pogba bolje da ne ide u Siti, bio bi rezerva rezervi"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.04.2018.
09:44
Izvor: Sportske.net

Ličilo je kao šala na poluvremenu, na kraju se on poslednji smejao, svi su ostali na istim pozicijama. Niko ne zna šta će se dogoditi sa Polom Pogbom!

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Iako je Murinjo tvrdio da je Francuz delovao dobro u prvom poluvremenu derbija, malo ko bi se složio, čitav Junajted je bio izgubljen.

"Pogba bolje na ne ide u Siti, tamo bi bio rezerva rezerve, peti u rotaciji, iza De Brajnea, Fernandinja, Gundogana i još par igrača"
, rekao je kroz smeh Geri Nevil.

On je ipak i dalje verovao u Junajted, opkladio se na poluvremenu da će njegov bivši klub pobediti.

Posle se uozbiljio na priču o Pogbi.

"On mora da igra ovako kao u drugom poluvremenu stalno. To se očekuje od njega, Junajted je sa ovakvim Pogbom potpuno drugačiji tim. Ovo nije vikanje i plesanje, već igranje fudbala", kaže Nevil koji kritikuje ponašanje Pogbe van terena.

Neki zameraju nekadašnjem kapitenu da smatra da igrači treba da budu roboti.

"Naravno da ne mislim tako, ali fudbal je najvažniji, treba da plešeš na terenu, ne van njega, on to nije radio. Nadam se da je ovo veliki preokret za Pogbu", dodao je Nevil.

Murinjo se šalio da je Rajola pogrešio kada je Pogbu nudio Sitiju pred meč, jer mu je cena sada veća, aludirajući na Gvardiolinu priču da mu je kontroverzni menadžer nudio Pogbu i Mihtarijana pre dva meseca.

"I ja često grešim", kaže Murinjo koji smatra da Gvardiola to nije trebalo da iznosi u javnost, ako je istina.

Pep nije hteo dalje da komentariše, ali je ostao pri stavu da je Pogba nuđen Sitiju.

"Ja verujem svojim ljudima", dodaje Katalonac.

Pogba će biti na svojevrsnom ispitu do kraja sezone, ali i na Mundijalu, sada su se pojavile priče da bi ga Junajted rado uključio u posao oko dovođenja Nejmara, ali njemu ne pada na pamet odlazak u rodni grad.



Jedino na šta bi pristao je povratak u Juve što je sa njegovim primanjima naučna fantastika...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mihajlo_NS
Monday, 09.04.2018
12:13

Trebalo je imati m*da da se opkladis da ce onakav Junajted posle prvog poluvremena dobiti na kraju.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 09.04.2018
11:18

Svi znamo sta ce biti sa Pogbom i ne trosite vreme i prostor za dz !

avatar
Nemanjici
Monday, 09.04.2018
10:09

Geri ce da prica nekome i o nekome. Upropastio Valensiju na cije kormilo je seo preko veze. I kao igrac je bio veoma limitiran ali znao je da izvrsi svoj zadatak. Tako da Geri, mani se corava posla

avatar
lonchy2909
Tuesday, 10.04.2018
12:36

Ta Valencija je bila u nokdaunu I prije njega. Pokusao je covek nesto da promeni. Jedan od problema je I jezik. On ne zna spanski, ili ga prica slabo. Igraci suse spanci ili sa spanskog I portugalskog govornog podrucja. Tesko je na pravi nacin motivisati tim, a kamoli sta ozbiljnije uraditi. Bio mu je prvi posao I nije smio otici odmah u tako veliki klub. Trenutno je komentator I posao mu je da daje misljenje. Zato brale dobija platu. Vi ste mi najjaci na sajtu koji pisete sto on prica a nije nista pokazao. Covjek je legenda na old trafordu, a ja smijem potpisati da kao amater imam bolji centarsut od njega. Plus ucio je od jednog Fergija. Jos je mlad I imace vremena da pokaze sta zna. Njegovo je da komentarise sta I kako bi. Nase je da uzivamo u tekmama. Sportski pozdrav!!!!!