Pogba ne popušta, tri imena na listi zamena!

Autor: Boris Jovanović
utorak 21.09.2021.
11:05
Izvor: Sportske.net

Ko će uskočiti u kopačke Francuza?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Izgleda da od produžetka ugovora neće biti ništa. Pol Pogba je čvrsto rešen da ode iz Mančester Junajteda, Real je prva opcija i izgleda da Rajola i pored toga što preferira Pari San Žermen gde bi provizija bila veća mora da ispuni želju igrača i odvede ga u Madrid.

Videćemo kako će se razvijati situacija, Mino je slao dvosmislene poruke Juventusu koji bi naravno želeo da posle pet godina vrati Francuza, ali to je malo verovatno, iako Pogba u svlačionici Juventusa, kako kažu u Engleskoj ima više prijatelja nego u sadašnjem klubu.

Izgleda da je i Junajtedu jasno da moraju da traže zamenu i navodno su razmatrali tri igrača. Prva opcija je i najskuplja, 100 miliona koliko bi trebalo isplatiti za Deklana Rajsa je ogroman novac, tim pre što se nadaju da će ipak ugrabiti Halanda koji bi u rosteru zamenio Kavanija.

Solskjer ima plan da proda sedam igrača kako bi skupio novac i kupio Rajsa u januaru, ali to deluje kao nemoguća misija do leta. Problem je što niko od igrača koji su na prodaju, osim eventualno Lingarda i Marsijala ne može da donese ozbiljniji novac.

Zbog toga, Junajted prati dešavanja oko Kesija iz Milana kome ističe ugovor i koji je odbio ponudu "Rosonera", traži da postane najplaćeniji igrač u klubu. Maldini je zbog ograničenja izgubio Donarumu i Čalhanoglua, slično bi moglo da se desi sa Afrikancem koji će moći da bira. PSŽ je spreman, ali priča se da bi internacionalac iz Obale Slonovače radije zaigrao u PL.

Treće ime je iz PL i to najskuplje pojačanje u istoriji Totenhema. Verovatno i najveći promašaj, Tanguj Ndombele. On je plaćen 80 miliona evra, ni kod jednog trenera nije bio standardan, a Santo smatra takođe da ne zaslužuje mesto u postavi. Totenhem bi verovatno hteo da vrati deo uloženog u nekadašnjeg igrača Liona koji je za gotovo dve i po godine odigrao tek pedesetak mečeva za "Pevce". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke