Pogba - Nema šta da se razmišlja, sledi recept "Mbape"!

Autor: Boris Jovanović
subota 28.08.2021.
09:13
Izvor: Sportske.net

Ni dolazak Kristijana Ronalda neće promeniti ništa...

EPA-EFE/Andrew Yates
EPA-EFE/Andrew Yates

Povezane vesti

Pol Pogba ne želi da produži ugovor sa Mančester Junajtedom i to nema nikakve veze sa dolaskom Kristijana Ronalda. Naime, Francuz je ponovio čelnicima da od ostanka nema ništa, a Rajola i ne pregovara o novom ugovoru. Naime, namera Pogbe je da odigra do kraja sezonu, a onda ode iz PL.

On će primeniti "plan Mbape", kako kažu u Engleskoj, odbiti sve buduće ponude o produžetku ugovora, ako ih bude, nije novac u pitanju, želi u Real Madrid. 

Naravno, u rezervi je PSŽ, nijedan od ovih klubova nije uputio ponudu za sjajnog vezistu za koga se pričalo da bi mogao da ode za 50 miliona, kako Junajted sledećeg leta ne bi ostao bez obeštećenja.

Međutim, i u njegovom rodnom gradu, ali i Madridu su zauzeti sagom oko Mbapea, pa Pogba i nema ponude. Imaće ih jasno za nekih četiri meseca, odnosno na zimu kada bude mogao da pregovara sa drugim klubovima. 

U Junajtedu inače veruju da je dolazak Ronalda poslednji kamenčić u mozaiku za titulu koju čekaju osam godina, međutim mediji su skeptični. I dalje veruju da Ronaldo ne može da bitnije promeni odnos snaga sa Sitijem ili Čelsijem, mada je Gvardiola ostao bez željenih pojačanja u napadu.

Ostaje da vidimo, tek Mančester Junajted ima odličan tim, apetiti su porasli, u Kristijanu su našli lidera, pa razloga za optimizam svakako ima. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke