Pogba odabrao, spreman i na smanjenje plate, ali...

Autor: Nemanja Janošev
sreda 10.11.2021.
17:17
Izvor: Sportske.net

Uvek postoji to "ali".

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Vezni fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba kao prioritetnu destinaciju za nastavak svoje karijere idučeg leta naveo je Juventus, prenosi "Gazeta".

Vlada sve veće nezadovoljstvo kod Francuza kada je u pitanju boravak u Mančester junajtedu. Solskjer ga neretko ostavlja na klupi, zaradio je crveni karton protiv Liverpula u porazu od 5:0 i vratiće se tek nakon aktuelne reprezentativne pauze.

Međutim, još ranije se govorilo o njegovom potencijalnom odlasku, ali je posle dolaska Kristijana Ronalda situacija "splasnula". Delovalo je da Mančester junajted može do dobrih rezultata ove sezone, ali ostalo je na tome. Protiv ozbiljnije organizovanih ekipa, nemaju šanse.

Pol Pogba već neko vreme "koketira" sa Juventusom, govorio je prilikom posete Torinu sa reprezentacijom Francuske da je to njegova "druga kuća", a sada "Gazeta" piše o konkretnijim stvarima.

Naime, Pogba je voljan da se vrati, rekao je to Minu Rajoli i "stara dama" je prva na listi ovog igrača za letnji prelazni rok, kada mu ističe ugovor sa Junajtedom. Voljan je na drastično smanjenje plate, ali samo ukoliko mu Juve ponudi minimum trogodišnji ugovor. Pol bi po iskteku te saradnje imao 34 godine, mogao bi da se otisne u MLS ligu, što mu je jedna od želja ili da eventualno ostane još nekoliko sezona na visokom nivou, u zavisnosti od onoga što bude prikazivao.

Ono što trenutno predstavlja problem za realizaciju transfera jeste aktuelna Juventusova forma. Strepeće za Ligu šampiona ukoliko ovako nastave, trenutno su na tek osmom mestu, ali sa samo četiri boda više od mesta koje ponovno vodi u elitu. S druge strane, u Ligi šampiona ove sezone igraju fenomenalno i imaju maksimalan učinak iz prva četiri kola, pobedivšI Malme, Čelsi i Zenit (dva puta). Ukoliko Liga šampiona izmakne za sledeću sezonu, Pogba će odabrati drugi put.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke