Pogba odlazi, naslednik spreman - A onda gledamo i film?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 15.04.2021.
11:30
Izvor: Sportske.net

Još jedno leto u režiji Francuza.

Alex Pantling/Pool via AP
Alex Pantling/Pool via AP

Povezane vesti

Pol Pogba beleži dobru minutažu po povratku iz povrede.

Francuz je standardan kod Solskjera, očekujemo ga i večeras od prvog minuta na terenu protiv Granade. 28-godišnji Francuz ima ugovor do 2022. godine te je ovo leto verovatno i poslednje gde se može zaraditi ozbiljan novac na njegovoj prodaji. 

Već mesecima se spominje njegov povratak u Juventus, Rajola ima odlične veze sa italijanskik klubom za razliku od "Old Traforda". Engleski mediji prenose kako će njegova zamena biti Deklan Rajs. 

Kapiten Vest Hema ima još jednu odličnu sezonu, Englez je bolji u defanzivnijem delu terena. Jasno da će transfer "čekićara" koštati, videćemo koliko je Junajted spreman da ponudi. 

I kao šlag na tortu imaćemo i dokumentarac. Pogba je juče obelodanio da će u saradnji sa Amazon striming platformom naredne godine predstaviti "The Pogmentary". 

Radi se o dokumentarcu koji će opisati Pogbin život, njegove uspehe, dešavanja na, ali i van terena. Francuz je marketing čudo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manchester UTD
Sunday, 18.04.2021
03:48

Moraju svim silama zadržati Pogbu, jer igrač tog kalibra nema na tržištu.

avatar
mrancic
Friday, 16.04.2021
11:25

Pogba dokazao da je ubedljivo najbolji igrac Junajteda ali da neće da igra u timu finansijski moćnom ali bez preteranih ambicija.Ovaj potez daće limitirani Deklan Rajs biti zamena za Pogbu dokazuje tvrdnju da je Junajted tim bez preteranih ambicija i da ce otprilike sluziti za podsmeh gradskim rivalu.Posle Pogbe Junajtedu je potreban vezni igrač poput Griliša,špic,centralni vezni,štoper i desni bek kako Bruno i Van Bisaka ne bi doživeli infarkt na terenu od umora.Pitanje je da li zadržati Matu i Džejmsa a prodati Lingarda koji dokazuje da je zapostavljen u Junajtedu.Posle prelaznog roka videće se da li će Junajted konačno jurišati na titulu ili će igrati sa Slovanom i drugim drugorazrednim timovimau LE.Ovog trenutka Junajted nije u prvoj garnituri Evrope i ne privlači najbolje igrače u svetu da mu se pridruže jer žele trofeje na koje je Junajted zaboravio već 7 godina:Sem jeden titule u LE.