Pogba odlučio, problem je Rajola!

Autor: Boris Jovanović
subota 11.09.2021.
08:58
Izvor: Sportske.net

Francuz nema dilemu, ali je italijanski menadžer uspevao da promeni mišljenje svojih klijenata...

EPA-EFE/Andrew Yates
EPA-EFE/Andrew Yates

Povezane vesti

Mančester Junajted se nada, ali su šanse male. Naime, Pol Pogba neće produžiti ugovor, iako je na stolu ponuda od 25 miliona evra. Ako ne bude dogovora do januara, Englezi će probati da ga prodaju šest meseci pre isteka ugovora, ali izgleda da je jedino PSŽ spreman da plati obeštećenje.

Problem ostaje isti, Pogbina želja da na leto izabere klub, tačnije, već ga je izabrao, u pitanju je Real Madrid. Ono što ostaje je da se nađe zajednički jezik Rajole i Pereza, što u dva navrata nije bio slučaj.

Rajola usmerava Pogbu ka PSŽ gde bi imao veću platu, a i provizija za Mina bi bila veća. Treća ponuda je Juventus, to bi bila stvar srca, mogao bi da računa na veliku platu, ne takvu kakvu je imao Ronaldo, ali ubedljivo najveću u klubu.

Ipak, to je poslednja opcija, Francuz hoće u Real, Merengesima ne pada na pamet da plate obeštećenje u januaru, oni žele da dovedu Pogbu, kao i Mbapea bez obeštećenja, a uložiće novac jedino u transfer Halanda, kod koga takođe odlučuje Rajola. 

Naravno, ovo kada kažemo bez obeštećenja, ne podrazumeva provizije agentu koga igrači posmatraju kao drugog oca. Ali, isti je slučaj i kada je Mbape u pitanju, sa provizijama menadžerima koji su deo porodice fudbalera PSŽ, on će Real koštati oko 80 miliona bruto, iako stiže bez obeštećenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke