Pogba odlučio, zna gde će igrati, novac nije bitan?!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 19.08.2021.
07:47
Izvor: Sportske.net

Francuzovi prioriteti poznati...

EPA-EFE/Oli Scarff
EPA-EFE/Oli Scarff

Povezane vesti

Pol Pogba će napustiti Mančester Junajted. Počeo je sezonu u velikom stilu, odigraće i petu godinu na "Old Trafordu", ali kako pišu engleski mediji on želi da ode na kontinent. Junajted je nemoćan, nema ponuda jer ostali klubovi čekaju naredno leto kada Francuz bude slobodan.

Jasno da ne mogu da ga sklone iz ekipe, pre svega potreban im je, a i igrač njegovog statusa sigurno bi posvađao svlačionicu, ako ne bi bio u timu jer ne želi da produži ugovor.

Pogba je navodno između redova rekao da će o novom ugovoru odlučivati kad mu istekne stari, ali čini se da Junajted nema nikakvu šansu.

Jer, Pogba želi u Real Madrid. I to nije tajna, dugo se Perez opirao tome da radi sa Rajolom, ali ovakvu priliku ne može da propusti. Moraće verovatno Rajoli da isplati proviziju, to ne bi trebalo teško da mu padne jer bi Pogba, ako stigne u Real pristao na gotovo istu platu koju ima u Engleskoj, nešto više od 15 miliona evra. 

Jedina šansa za PSŽ koji ga želi u timu, zajedno sa Ronaldom narednog leta je novac, ali jasno je da visina plate nije u prvom polanu. Jer Mančester Junajted Pogbi za novi ugovor nudi oko 25 miliona evra, pa sigurno da Parižani teško da mogu da pobede visinom plate Madriđane. Jer, Pogba je odlučio da sledi svoje snove. Iako da iako PSŽ pravi drim-tim i želi rođenog Parižanina kako bi na neki način dobio podršku (ne u gradu gde su jedini klub) već širom Francuske, Pogbin prioritet je beli dres...

Sa Pogbom, Mbapeom kao slobodnim agentina i ako otkupe Halanda narednog leta, Madriđani bi napravili novu verziju "Galaktikosa". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke