Pogba presekao, Junajted baš briga, sa ova dva pojačanja bi bilo moćni!

Autor: Boris Jovanović
subota 25.09.2021.
10:25
Izvor: Sportske.net

Izgleda da pregovora više nema...

EPA-EFE/Andrew Yates
EPA-EFE/Andrew Yates

Povezane vesti

Pol Pogba je odbio poslednji pokušaj Junajteda za dogovor i engleski mediji pišu da je na priču stavljena tačka. Francuz ćuti, igra, motivisan je da ove sezone, pre odlaska napravi nešto sa klubom, ali odluku nije promenio, želi da napusti PL.

U trci je i Barselona, Laporta računa na prijateljske odnose sa Rajolom koji mu je svojevremeno doveo Ibru, ali Real je za igrača prioritet.

Kako rekosmo, u Junajtedu su krenuli već u ofanzivu i posle premišljanja, izbor je pao na Franka Kesija. Deklan Rajs je preskup, u klubu preovladava mišljenje da je novac koji traži Vest Hem (120 miliona) jednostavno nerealan, i njihova prva meta je Haland, u njega će uložiti ogromna sredstva i navodno mu ponuditi platu kojoj Real neće uspeti da parira. Nadaju se da će i otac Alfi, ali i Rajola izvršiti odlučujući uticaj na fudbalera koji je već radio sa Solskjerom, i da će provizija odlučiti.

Šta je sa Kesijem?

On ima ponudu PSŽ, Milan ne može da mu ponudi više od šest miliona, Afrikanac traži 10 sa bonusima. To će PSŽ platiti bez problema, ali i Mančester Junajted koji će se osloboditi Pogbinih 15 miliona neto po sezoni.

Iako se pričalo da je Leonardo u prednosti, Frank Kesi je još pre par godina izjavio da mu je san da igra u PL, da želi da se oproba u nekom od najvećih engleskih klubova i ovo je zaista šansa za tako nešto.

Kod navijača "Đavola" preovladava optimizam da bi sa Kesijem u sredini (Bruno bi dobio novu ulogu) i Halandom u tandemu sa Ronaldom bili nezaustavljivi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 28.09.2021
10:54

Bravo za komentar.Mada u ovom cirkusu koji pravi kobajagi trener retko bi bio zadovoljan.Soldkjer nema sistem,taktiku i autoritet.Ali je siguran jer u Junajtedu spale reference:dovoljno je ici u LS pa isko se nista ne osvoji.Vreme je za hitnu promenu.Igrace imaju skoro na svim pozicijama.Samo trener fali.

avatar
Nemanjici
Saturday, 25.09.2021
15:45

Idi vise dosadan si i ti i tvoj debeli menadzer. U Madridu ima da se setka jos vise po terenu. Da imas diciplinu CR bio bi najbolji veznjak novog modernog fudbala ovako ostaces samo pajac koji menja frizure i snima reklame