Pogba u Marseju? ''Smejem se...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.10.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Da li će se vratiti jači posle svega?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Francuski reprezentativac i fudbaler Juventusa Pol Pogba još uvek izdržava kaznu zbog dopinga koja mu je sa četiri godine ublažena na 18 meseci suspenzije.

To praktično znači da će se na teren vratiti u martu naredne godine i jedva čeka da se to dogodi. Na tu temu govorio je za vrancuski ''L'Ekip'', ne krijući zadovoljstvo što mu je kazna značajno ublažena.

''Kao da mi je data još jedna šansa, vratio sam ono što mi je oduzeto i dobio novi život. Mart mi izgleda kao da je sutra, doći će brzo i jedva čekam'', istakao je Pogba.

Ali, postavlja se pitanje u čijem dresu će Pogba zaigrati na proleće, jer već uveliko traju spekulacije o njegovom potencijalnom rastanku sa Juventusom, sa kojim ima važeći ugovor do juna 2026. godine. Ipak, nije sigurno da će ''bjankoneri'' želeti da ga zadrže posle svega što se dogodilo.

Pominje se i interesovanja francuskog Olimpika iz Marseja, a pojedini mediji su preneli da se Pogbin zemljak i nekadašnji saigrač iz Juventusa Patris Evra zalaže za tu opciju.

''Smejem se, jer je 'ujka Pat' (Patris Evra), rekao to kao šalu. Još uvek sam pod ugovorom, tako da to nije verodostojno.

Već imam klub, pa razmišljam samo o povratku na teren i izlasku iz ove situacije. Naravno, niko ne zna šta nosi sutra, zato nikada ne reci nikad'', rekao je Pogba.

On ne odustaje ni od reprezentacije i ima ambiciju da nastupi na Svertskom prvenstvu 2026. godine.

''Moj cilj je pre svega da se vratim u formu, jer nisam igrao neko vreme. Postoje i drugi igrači u reprezentaciji Francuske, nije da će samo sedeti jer je Pol Pogba dostupan. Na meni je da zaslužim svoje mesto."

Naravno da sam i dalje u kontaktu sa selektorom Dešamom, on je uvek bio tu i podržavao me, čak i pre ove situacije. Veoma sam mu zahvalan'', naglasio je Pogba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke