Poketino naručio špica, ovo su imena na listi želja!

Autor: Boris Jovanović
utorak 11.07.2023.
10:03
Izvor: Sportske.net

Rasprodaja u zapadnom Londonu, ko će biti nova lica?

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Maurisio Poketino traži pojačanja, pominje se da spremaju ponudu od 100 miliona za Kaiseda iz Brajtona, ali čini se da moraju da dovedu još napadača. Slabosti su poznate, dali su samo 38 golova prošle sezone, dovedeni su Nkunku iz Lajpciga za 60 miliona i Nikolas Džekson iz Viljareala. Reprezentativac Senegala je ipak akvizicija za budućnost, a klub traga za novim fudbalerima u ofanzivi.

Lukaku ne želi da se vrati, "Plavci" pokušavaju da ga ubace u trejd sa Juventusom za Vlahovića, ali Belgijanac hoće samo u Inter. Pregovori nisu laki jer Čelsi traži da finalista Lige šampiona otkupi njegov ugovor za 40 miliona što se neće desiti. Još jedno ime iz Juventusa je potencijalno pojačanje, Federiko Kjeza koji se vratio iz teške povrede i značajno je jeftiniji od Vlahovića.

Novo lice bi mogao da bude Eli Vahi, veliki talenat iz Monpeljea za koga Ositani traže oko 35 miliona evra, što je preterano, ima ugovor još dve sezone. Ovaj 20-godišnjak je dao 19 golova prošle sezone, a igra i za mladu reprezentaciju. Momak ima problem sa ponašanjem, izbačen je iz škole Kana kao klinac, za njega je vezano još par skandala, pa je teško verovati da će neko uplatiti toliki novac. On je inače odbio da pregovara i sa Laciom i Bornmautom, želi više-

Ko još dolazi u obzir?

Osimen je preskup, u igri je Folarin Balogun mladi napadač Arsenala, američki reprezentativac je bio na pozajmici u Remsu, dao je 21 gol, neće dobiti šansu među "Gunerima". Što se tiče Dibale, nije upućena ponuda Romi, tačnije otkupna klauzula je samo 12 miliona evra, ali argentinski menadžer koji je insistirao na Dibali u Totenhemu traži klasičnog napadača.

Preskup je i Hojland iz Atalante, pogotovo jer je Junajted u trci, pa "Plavci" neće aukciju.

Klub su napustili Pulišić (na vratima Milana), Haverc, Maunt od ofanzivnijih igrača, na Obamejanga i mladog Datra Fofanu ne računaju, Feliks neće biti otkupljen od Atletika. Sigurno će biti velikih  promena, kao i u veznom redu gde su prodati Kovačić, Kante, Loftus-Čik...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke