Poketino našao alternativu za Kejna

Autor: Nikola Miloradović
petak 22.04.2016.
23:12
Izvor: Sportske.net

Totenhem Sparsi su već neko vreme u potražnji za igračem koji bi mogao da pomogne Hariju Kejnu u napadu.

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

U poslednje vreme, trenutno drugoplasirana ekipa Premijer lige često je povezivana sa prelaskom raznih napadača na "Vajt Hart Lejn". Musa Dembele iz Fulama je gotov bio na pragu prelaska krajem januarskog prelaznog roka, ali se na kraju sve izjalovilo, te do dogovora nije došlo.

Miči Bačuaj je takođe često povezivan sa ekipom iz severnog Londona, a sada je i novo ime u miksu, makar prema navodima italijanskog novinara Nikolo Cećarinija, koji je u izjavi za "TutoMerkatoVeb" govorio u potencijalnim pojačanjima "Sparsa".

Kako on kaže, nova akvizicija Maurisija Poketina mogao bi da bude napadač italijanskog Napolija Manolo Gabijadini.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je veći deo ove sezone u igru ulazio sa klupe za rezervne igrače, tačnije služio je da se Gonzalo Iguain odmori, ali to se promenilo pre tri kola kada je Argentinac dobio dugu suspenziju zbog guranja sudije. Gabijadini je od tada tri puta startovao i za to vreme se isto toliko puta upisao u listu strelaca.

Tokom ove sezone bivši napadač Sampdorije je postigao devet golova i tome dodao još tri asistencije u 28 nastupa, a u startnoj postavi našao se svega devet puta.

Iako se nikad ranije nije pominjalo da bi Gabijadaini mogao put Londona, čak je pre pominjano da bi mogao da pređe u redove Svonzija, ne bi čudilo da se to na kraju i obistini.

Ipak, pitanje je da li bi Italijan pristao da ulogu "drugog" napadača u Napoliju, zameni sličnom ulogom u Totenhemu, s obzirom da je Hari Kejn trenutno najbolji strelac Premijer lige sa 24 postignuta pogotka, i njegovo mesto u startnoj postavi "Pevaca" je zacementirano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Monday, 25.04.2016
02:53

Kein pravo blago

avatar
DjovaneElber
Saturday, 23.04.2016
10:57

Ubica Hari Kejn,

avatar
VrloDobar
Saturday, 23.04.2016
09:29

Mogao bi da mu bude podrska ili dzoker sa klupe. U slucaju da Kejn ode, ne verujem da bi se Gabijadini snasao kao prvi napadac u Premijer ligi.

avatar
NIKE
Saturday, 23.04.2016
00:35

Neće Kejn ići nigdje, Gabiadini dobar momak, ali Kejn je klasu ispred - sam stvori šansu iz ničega, mislim realno da Gabiadini nije to u stanju. Jedva čekam EURO da vidim kako će funkcionisati tandem Vordy-Kane - ima Englezi da daju po 3 gola min po meču.