Poketinov efekat - Čelsi želi Lukakua nazad

Autor: Filip Rodic
sreda 26.04.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

​Čelsi namerava da vrati Romelua Lukakua ukoliko se uspešno finiširaju pregovori sa Maurisijom Poketinom.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Dolazak Poketina na "Stamford bridž" je vrlo izvestan, ostale su samo formalnosti i detalji.

Sa novim menadžer, naročito tog kalibra, dolaze jake ambicije i samim tim mora ekipa da im odgovori. Prva namera je da se pokuca na vrata Romelua Lukakua i da se pozjamljeni napadač u redovima Intera upita kakve je volje što se tiče povratka u London, piše britanski "Telegraph".

Belgijanac je imao probleme sa povredom pred Mundijal, pa loša izdanja na najvećoj fudbalskoj smorti, tako da ne blista kao ranije. 

To predstavlja potencijalnu glavobolju za Čelsi, a Lukaku očigledno favorizuje mogućnost da ostane u Interu. "Plavci" će razgovarati sa igračem o njegovim opcijama i nisu isključili mogućnost da se Belgijanac reintegriše u prvi tim ako bude spreman da pokuša da oživi svoju karijeru u Čelsiju.

Naslednik Tomasa Tuhela Grejem Poter je već ostavio otvorena vrata za mogućnost da se Lukaku vrati na leto i malo je verovatno da bi Poketino prigovorio takvom scenariju, s obzirom na njegovu istoriju rada sa svim igračima koji su mu bili na raspolaganju.

Prioritet Čelsija ovog leta je da sredi sastav, uz samo nekoliko kvalitetnih dodataka ako se pokaže mogućim. Najveći znaci pitanja vise nad pozicijama napadača i golmana, ali Poketino možda oseća da može da radi sa Lukakuom, ako pokaže pravu želju, i Armandom Brojom, koji je propustio ovu sezonu zbog povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke