Pokrenuo se Real! Anćeloti tražio špica, ovo su četiri realne opcije!

Autor: Boris Jovanović
subota 30.07.2022.
10:08
Izvor: Sportske.net

Ipak još jedno pojačanje? Na koje su se adrese obratili?

ETIENNE LAURENT
ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Real Madrid je posle Jovića, uspeo da se oslobodi i Borhe Majorala. Naime, pričalo se da će Španac biti opcija jer je Srbin otišao u Fiorentinu, a na Marijana Dijaza već par sezona ne računaju, ali je Borha prodat Hetafeu.

Naime, momak koji nikada nije dobio pravu šansu u "Los Blankosima" je postao član Hetafea koji je za njega platio 10 miliona evra, imaće klauzulu od 20 miliona za otkup. On je posle pozajmica u Volfsburgu, Levanteu i Romi, zimus otišao u Hetafe, dao šest golova i sada je , posle sedam godina raskinuo ugovor sa Realom.

Postavlja se pitanje hoće li Perez reagovati, on ne bi dovodio napadače, ali Anćeloti želi još jednog ofanzivnog fudbalera koji bi bio podrška Benzemi.

Navodno se Real obratio Čelsiju, i to ne samo za Tima Vernera koga želi i Juventus, već i Armanda Broju, Albanca koji se vratio među "Plavce" posle odlične godine u Sautemptonu. Priča se da bi Madriđani radije želeli mlađeg igrača, ali da je Čelsi raspoloženiji da proda nezadovoljnog Nemca.

Od Realovih opcija se još pominju Gnabri, za koga su spremni da izdvoje 50 miliona, u tom slučaju gotovo sigurno bi prinudili Asensija da prihvati ponudu Arsenala. Gnabri ima ugovor sa Bajernom još godinu, nije odgovorio na ponudu o produžetku.

Jeftinija opcija bi bio Mauro Ikardi koji nema mesta u PSŽ, ali ima jak ugovor, mada bi nekadašnji pitomac La Masije sigurno oberučke prihvatio odlazak na "Bernabeu".

Kao peta opcija provlači se ime Kristijana Ronalda, ali to su više medijske spekulacije, ne postoji želja kod Pereza, ali ni Anćelotija da se Portugalac vrati.

Podsetimo, Real ovog leta, posle dovođenja Ridigera kao slobodnog igrača i Čuamenija, nije kupovao, izmigoljio im se Mbape. Kao slobodni igrači otišli su Bejl, Marselo i Iskor, Luka Jović je završio u Fiorentini, Ćust u Kadizu, Kubo u Sosijedadu. Sa pozajmice se vratio Odriozola koji će ostati, a do kraja prelaznog roka mogao bi da ode pomenuti Asensio koji će biti slobodan narednog leta i već smo rekli Marijano, ali Dominikanac ima veliku platu i ugovor još jednu sezonu, sasvim je zadovoljan da je presedi na klupi. 

Real Madrid u noći između petka i subote igra protiv Juventusa na američkoj turneji, a na kompletnu ponudu prijateljskih utakmica možete se kladiti na AdmiralBet, izbor je ogroman. Mi savetujemo u duelu Reala i Juventusa GG&3+.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke