Pomama za Albancem - Nemački velikani u igri!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 17.02.2022.
18:15
Izvor: Sportske.net

Želi ga i Arsenal, a za sve se pita Čelsi.

EPA-EFE/VINCE MIGNOTT
EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Povezane vesti

Čelsijev đak na pozajmici u Sautemptonu, Albanac Armando Broja svojim sjajnim igrama u dresu "Svetaca" zaludeo je fudbaslki svet. On je trenutno jedan od najtraženijih napadača na planeti.

Ranije smo pisali o nameri Arsenala da Broju dovede u svoje redove, a prema novim informacija sa Ostrva dva najveća nemačka kluba Bajern Minhen i Borusija Drotmund umešala su se u trku za transfer Albanca.

Dortmund je, čini se, ozbiljniji u nameri da dvadesetogodišnjeg napadača dovede u svoje redove. Oni se pripremaju za rastanak sa Erlingom Halandom i u potrazi su za njegovom zamenom. Broja im je privukao pažnju svojim realizatorskim sposbnostima i fizičkom spremom po kojoj podseća na Halanda.

Bajern Minhen trenutno ima najboljeg špica na svetu, Roberta Levandovskog, ali je on već zagazio u tridesete, tako da su na "Alijanc areni" u pripravnosti, a Broja im je zapao za oko.

Mladom napadaču se prognozira izvanredna karijera. On je sa dvadeset godina hit Premijer lige, postigao je već sedam golova u sezoni, pa bi njegova kupovina bila pravi zalog za budućnost nemačkih velikana, ipak poslednju reč imaće Tomas Tuhel i Čelsi čiji je Broja igrač, a kako trenutno ide Lukakuu i Verneru ne bi bilo iznenađenje da već naredne sezone Broja bude prvi špic Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke