Ponoćna "atomska bomba" - Vraća se Ronaldo?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 19.06.2022.
23:03
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo moguće?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pričalo se prethodnih nedelja gde bi Kristijano Ronaldo mogao da nastavi karijeru. Najrealnija opcija bio je ostanak u Mančester junajtedu, ali su se pojavile informacije da ga novi menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag ne želi u svojoj ekipi.

Onda jeitalijanska "Republika" donela glasine o potpuno neverovatno prelasku Kristijana u Romukod bivšeg trenera Žozea Murinja, a spekulisalo se čak da bi 37-godšnjak ostatak karijere mogao da provede u Sportingu iz Lisabona odakle je i "krenuo u svet".

Večeras španska "Marka" donosi specijalnu vest, a ona glasi: "Kristijano Ronaldo bi od naredne sezone mogao da se vrati u Real Madrid"!

Kako tvrdi ugledni list Ronaldo ima veliku želju da se vrati u Madrid i igra u Ligi šampiona naredne sezone, što neće moću u Junajtedu.

Upravo bi ova činjenica mogla da igra glavnu ulogu u velikom povratku Ronalda na "Bernabeu" Portugalac je u Madridu proveo devet godina, nastupao za "kraljevski" klub od 2009. do 2018. godine i sa njim osovjio četiri titule prvaka Evrope.

Predesniku Reala Florentinu Perezu propao je veliki posao sa Mbapeo, Ronaldo bi "zacelio" rane navijače, a u Madridu bi ga sigurno dočekali raširenih ruku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke