Ponoćna bomba - Menja Halanda, a već je najavio i svoj korak posle Dortmunda!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.12.2021.
23:17
Izvor: Sportske.net

Transfer koji će pokrenuti mnoge naredne.

 EPA-EFE/Maxim Shemetov
EPA-EFE/Maxim Shemetov

Povezane vesti

Karim Adejemi je postigao sve detalje i potpisaće ugovor sa Borusijom Dortmund!

Ovu vest večeras su plasirali Mateo Moreto, ali i najbolji katalonski izvor Toni Huanmarti, koji je večeras razgovarao sa Karimom Adejemijem na dodeli nagrade "Zlatni dečko".

Iako je Adejemi javno rekao da u budućnosti mašta o Barsi, Huanmarti je ubrzo posle te izjave otkrio i da je Nemac ipak izabrao da njegov naredni korak bude Dortmund.

"Barselona je jedan od najboljih klubova na svetu i velika mi je čast što su zainteresovani za mene. Svakako da mogu da zamislim sebe kako igram u Barsi, to je veliki klub. Videćemo šta nosi budućnost", rekao je Adejemi za Sport, odnosno u ličnom razgovoru sa Tonijem. 

Nije tajna da je Adejemi navijač Barse, svojevremeno je otkrio da mu je Mesi idol i da je zbog njega počeo da prati katalonski klub.

Ipak, ubrzo se  oglasio i Adejemijev agent, koji je potvrdio da je njegov agent blizu Dortmunda.

"Pre nekoliko dana rekli smo konačno "ne" Barseloni i taj klub više nije opcija za Karima. Za njega bi bilo najbolje da potpiše za neki nemački klub. Barsa nas jeste  zvala, ali Salzburg nikada nije prezentovao ponudu. Međutim, videćemo šta može da se desi za dve, tri godine", otkrio je Tomas Salomon.

Plan je očigledno jasan - Haland odlazi za 75 miliona evra, koliko će iznositi njegova klauzula, Dortmund će platiti 40 za Adejemija.

Videćemo kako će se Halandov transfer odraziti na ostale napadače i klubove... tu ne smemo zaboraviti ni našeg Dušana Vlahovića, ali i Aleksandra Mitrovića koje definitivno čekaju ponude na leto. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke