Ponoćna bomba - Verner + Vlahović!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.07.2022.
23:31
Izvor: Sportske.net

Kakav tandem!

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Timo Verner je na izlaznim vratima Čelsija, a u trku se uključio - Juventus!

"Stara dama" je ostala bez Alvara Morate i Paula Dibale pa je potpuno jasno da će Juve do kraja leta morati dodatno da pojača napad.

Istina da je stigao i Anhel Di Marija, ali neophodno je  da stigne još jedan napadač. 

Verner bi se sasvim sigurno odlično uklopio pored Dušana Vlahovića, jer je timski igrač i ima karakteristike koje bi Srbinu dodatno otvarale prostor ispred gola.

Verner kao sam u špicu nije najbolje rešenje, ali u tandemu sa nekim je pravi majstor i zato bi Juventus ovako mogao da dobije jedan poseban tandem. 

Ako se prisetimo da je Alegri svojevremeno obožavao da igra u formaciji 3-5-2, Vlahović i Verner bi sigurno bili savršen tandem.

Kako Čelsi želi da proda Vernera i kako je Nemac izrazito nezadovoljan statusom kod Tomasa Tuhela, očekuje se da pregovori budu olakšani.

Podsetimo, Verner je u Čelsi stigao leta 2020. za 53 miliona evra, ali učinak od 23 gola i 21 asistencije nije opravdao očekivanja. 

Inače, navodno je Juve počeo da opipava puls kod Čelsija za Vernera kada je Tuhel tražio De Lihta, ali je Holanđanin želeo samo u Bajern  Minhen, tako da su klubovi verovatno spremni od ranije za pregovore...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke