Ponoćni posao za kraj, PSŽ novim pojačanjem okončao najbolji prelazni rok ikada!

Autor: Boris Jovanović
sreda 01.09.2021.
07:44
Izvor: Sportske.net

Bez sumnje, ovo niko nikada nije napravio...

EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES
EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Povezane vesti

Na kraju prelaznog roka, PSŽ je okončao verovatno najbolju pijacu u istoriji. Ne mislimo samo na "Svece" već generalno. Naime, u poslednjim satima prelaznog roka doveli su mladog Nuna Mendeša, levog beka Sportinga koji je obeležio prošlu sezonu i osvojio titulu sa "Lavovima". Želeo ga je Mančester Siti, ali je portugalski šampion tražio 60 miliona evra, Leonardo je nešto pre ponoći kada je praktično isticalo vreme za transfere našao rešenje.

Mendeš stiže na pozajmicu od osam miliona, još 40 će biti plaćeno na kraju sezone ako bude otkupljen, a u transfer je uračunat i odlazak Sarabije u lisabonski Sporting.

Tako su sve strane namirene, "Sveci" su spustili zavesu i veliki su pobednici leta. Zadržali su Mbapea iako će ga izgubiti bez obeštećenja narednog leta, doveli su Mesija, Ramosa, Vajnalduma, Donarumu, Hakimija i sada Mendeša.

Portugalac koji je bio deo reprezentacije na EP, ali nije igrao zauzeće mesto Mičela Bakera koji je prodat Leverkuzenu, a konkurenta za mesto u timu imaće u iskusnom Kurzavi. 

Poketino je sada pokriven na svim pozicijama, titule i pehari u Francuskoj se podrazumevaju, ali njegov rad će se ceniti kroz Ligu šampiona i napad na najveći trofej koji je opsesija vlasnicima iz Dohe. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke