Ponovo je aktuelno - Tandem srpskih vezista u jednom od najvećih evropskih klubova?

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.04.2019.
12:02
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bila sjajna stvar za reprezentaciju Srbije.

EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Povezane vesti

Mančester junajted će na leto doživeti velike promene, veliki broj igrača će napustiti klub, kapiten Valensija odlazi kao slobodan igrač, klub će bez obeštećenja izvesno napustiti i vezista Ander Erera.

Španac je dobio veliku ponudu Pari sen Žermena, zarađivaće u Francuskoj osam miliona evra po sezoni, "Đavoli" nisu bili spremni da mu ponude toliko novac, te je jasno zašto se odlučio da karijeru nastavi u Ligi 1.

Pokušaće Junajted da mu pronađe i adekvatnu zamenu, svakako im treba pojačanje u veznom redu, kako su nedavno ostali i bez Maruana Felainija.

Zainteresovani su za vezistu madridskog Atletika Saula Njigeza, procenjuje se da bi mogli da ga dobiju za 120 miliona evra, ali je pitanje da li su u mogućnosti da izdvoje pomenuti novac za njegov potpis, posebno jer će pokušati da angažuju nekoliko atraktivnih pojačanja.

Tako su mediji u Engleskoj i Italiji ponovo pokrenuli priču o prelasku srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića u redove tima sa "Old Traforda".

Sergej Milinkovic-Savic

Popularni SMS se i letos dovodio u vezu sa prelaskom u redove Junajteda, nakon sjajne sezone u dresu Lacija.

Veliki broj klubova je pokazivao ozbiljno interesovanje za Srbina, u igri su bili i madridski Real i Barselona, ali je bivši fudbaler Vojvodine ostao u Rimu.

Ima slabu sezonu iza sebe, ali je u poslednje vreme pokazao napredak, jasno je da ima veliki potencijal i toga su očigledno svesni i u Mančesteru.

Ako ništa, nešto slabije partije ove sezone oborile su mu cenu, što su na "Old Trafordu", prema pisanju "Kalčo merkata", spremni da iskoriste.

Videćemo da li će se "Đavoli" odlučiti da krenu po potpis srpskog fudbalera, jasno je da bi njegov prelazak u Junajted bio sjajna stvar i za reprezentaciju Srbije, kako bi Sergej u jednom od najvećih klubova na svetu činio tandem u veznom redu sa zemljakom Nemanjom Matićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 06.04.2019
15:27

Ja sam vise za Saula ma da ni SMS nije los ma da traze previse za njega.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 06.04.2019
12:10

Bolje Real, mada bi uz matketa odlicno napredovao. Pa za par sezona Real je ope tu

avatar
Catalá
Saturday, 06.04.2019
13:56

Sličan tip igrača kao Toni Kros,odlično bi mu legao Real,i još bi bilo bolje po srpsku reprezentaciju.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 06.04.2019
16:15

Matic nece videti teren sledece sezone.