Ponovo Monako, ponovo Srbin i ponovo Serkl Briž!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 21.07.2021.
09:10
Izvor: Sportske.net

Serkl Briž će ponovo imati srpskog štopera.

AS Monaco
AS Monaco

Povezane vesti

Fudbalski klub Monako odlučio je da pošalje dvojicu fudbalera na pozajmicu u svoju filijalu Serkl Briž. Među njima je i mladi srpski štoper Boris Popović (21).

Drugu sezonu u nizu, Serkl Briž će u svom timu imati štopera iz Srbije. Nakon Strahinje Pavlovića koji je uspešno završio svoju misiju u Belgiji, sada će po istoj recepturi "kneževi" pokušati i sa Popovićem. Pored njega, na isti put kreće i litvanski vezista Edragas Utkus.

"Želim da krenem istim putem kao i moj prijatelj Strahinja Pavlović, da testiram svoje granice. Pažljivo sam pratio njegov boravak u Serklu prošle sezone, ovde mu je bilo dobro i želim da krenem istim stopama", kazao je Popović.

Popović je nastupao za sve mlađe selekcije Srbije, ali je stasavao u Francuskoj noseći dresove Troe i Monaka. Rođen je u Francuskoj, kada su njegovi roditelji emigrirali tokom ratnih dana u tu zemlju. Ima dvojno državljanstvo i od samog početka je odabrao da igra za "orlove" istakavši da je odgajan na taj način. Sa klubom sa stadiona "Luj II" nastupao je čak i u omladinskoj Ligi šampiona u osam navrata.

Monako u timu ima još jednog srpskog fudbalera odgajanog u Francuskoj. U pitanju je talentovani Dejan Kuzmanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke