Ponuda iz snova - Pola milijarde za Mesija?!

Autor: Stefan Matić
utorak 16.02.2021.
23:20
Izvor: Sportske.net

Kako Argentinac da kaže ne.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Mesijev ugovor se bliži kraju. 

Argentincu je ostalo svega još par meseci saradnje sa "Nou Kampom", sve je izvesnije da će napustiti Kataloniju i Barselonu posle 21 godine provedene u selekcijama španskog giganta. 

Trenutno nastupa u prvom meču osmine finala Lige šampiona, Barse se za dalji plasman bori protiv PSŽ-a a engleski i španski mediji već pišu o ponudi koja se ne odbija. 

Mesiju je navodno ponuđen ugovor na 10 godina sa Mančester sitijem po kojem bi Argentincu pripalo 500 miliona funti!

"Desetka" Barselone bi prve tri godine ugovora provela u PL, gde bi igrao pod Gvardiolinim vođstvom a onda bi usledio put u MLS ligu gde Siti ima svoj "sestrinski" klub u vidu Nju Jork Siti. 

Posle avanture u američkoj najboljoj ligi Mesi bi ostao i vršio dužnost ambasadora engleskog kluba. Ova ponuda deluje neverovatno, sve je naravno na samom igraču. 

Deluje da ni naredni/ključni izbori za predsednika Barselona njegovu nameru za napuštanjem Barselone ne može promeniti. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Wednesday, 17.02.2021
14:12

Da je bio pametan napustio bi Barsu još pre 2-3 godine i sebe poštedeo muka i blamiranja. A i Barsi bi učinio uslugu, ne toliko u finansijskom smislu jer bi i taj novac završio na Bartomeovim računima, koliko u smislu da Barsa ne bi ni došla u situaciju da zavarava sebe i navijače te da doživljava debakle u LŠ. Bez Messija bi se suočili sa sredinom tabele pa bi mogli u proteklih par godina da razmisle da li je to ono što odgovara Barsi i ako ne da odmah najure Bartomeua i rasteraju gomilu trećerazrednih fudbalera i trenera koje im je on dovukao.

avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 17.02.2021
07:35

Previše je to za ovog balvana 😂😂 Da mu nije Penala ne bi gol ni dao 😂😂

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 16.02.2021
23:35

moj idol Messi treba da pomogne PSG da igra ozbiljno kao sto je pomogao Barseloni od odlaska Xavija,Inieste,Neymara,Suareza. :D