Popoviću se komplikuje prelazak u Milan!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 10.01.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Delovalo je da je sve rešeno.

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Izgledalo je juče kao da je sve dogovoreno i da će supertalentovani srpski fudbaler Matija Popović postati igrač slavnog Milana.

Partizanovo dete trebalo je da kao slobodan igrač potpiše ugovor sa "rosonerima" odmah nakon što je postao punoletan, došao u Milano u društvu svog agenta kako bi potpisao ugovor do 2028. sa Milanom, ali su se stvari u međuvremenu zakomplikovale.

Naime, prema pisanju italijanskih medija, Popovićev agent nije pronašao zajednički jezik sa upravom Milana i pred Italijanima postavio previsoke zahteve, koje oni nisu želeli da ispune. Ali nije to jedini greh mladog fudbalera, na "čizmi" tvrde da je on sa svojim agentom samoinicijativno stigao u Lombardiju, što je naljutilo čelne ljude Milana.

Popović je trenutno u Milanu, smešten je u hotelu i još uvek postoji neizvesnost da li će se u Beograd vratiti kao novi fudbaler jednog od najtrofejnijih klubova u Evropi.

Podsetimo, mladi fudbaler rođen 2006. godine prošao je Partizanovu fudbalsku akademiju, ali nije želeo da potpiše ugovor sa crno-belima, pa je Humsku napustio bez odigrane utakmice za seniorski tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke