Porasli apetiti - Foden odbio Siti!

Autor: Stefan Matić
nedelja 10.07.2022.
23:23
Izvor: Sportske.net

Engleski reprezentativac u pregovorima.

EPA-EFE/Clive Brunskill
EPA-EFE/Clive Brunskill

Povezane vesti

Mančester siti je doveo igrače poput Filipsa, Alvareza i Halanda dok su sa druge strane uspeli da unovče Sterlinga, kako deluje i Ake će istim putem ka Čelsiju. 

Pominje se da će Gvardiola krenuti po još jednog štopera ukoliko mladi Holanđanin ode, mete su igrači poput Gvardiola, Kundea i Lisandra Martineza kojeg jure Junajted i Arsenal. "Građani" rade i na produžavanju ugovora sa svojim vedetama, ali "zapelo" je u pregovorima sa Fodenom. 

Dete Sitija ima važeći ugovor do 2024. godine, ali po kojem zarađuje neverovatno malo s obzirom na standarde Premijer lige i njegovu ulogu u timu. Engleski reprezentativac zarađuje "tričavih" 12 hiljada funti nedeljno, posle još jedne odlične sezone na red je došla ozbiljna povišica. 

Fodenu je ponuđen ugovor na šest godina po kojem bi zarađivao 150 hiljada funti nedeljno što je prema pisanju engleskih medija, mladi vezni igrač odbio. 

Navodno želi više novca, spekuliše se da bi pristao na isti broj godina, ali sa 200 hiljada funti nedeljno što znači da bi zarađivao više od igrača poput Bernarda Silve, Dijaša, ali tek upola koliko De Brujne. 

Izvesno je da će klub ispuniti zahteve budućem simbolu kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke