Porodica Mbape spremna da prihvati najveću ponudu ikada!

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.07.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net

Javlja pouzdani izvor...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Kilijan Mbape i dalje nije odlučio šta će učiniti ako ga PSŽ zaista stavi na transfer listu i zapreti mu tribinama ako ostane, ali njegova porodica ne bi imala ništa protiv selidbe u - Saudijsku Arabiju!

Đanluka Di Marcio tvrdi da je porodica Mbape otvorena ka ideji da Kilijan ode u Al Hilal, makar samo na godinu dana, jer bi dobio astronomski ugovor vredan 300 miliona evra i potom bi mogao u Real Madrid. 

Nije tajna da Arapi hoće da dovedu Francuza makar na godinu dana i da iskoriste ovaj ludi talas kada su brojna velika imena pristala da se presele u njihovu zemlju.

PSŽ je takođe spreman da prihvati ponudu Al Hilala, vrednu 200 miliona evra, jer je jasno da Real Madrid neće toliko platiti. 

Ipak, za razliku od njegovih ukućana i članova Pari Sen Žermena koji bi oberučke prihvatili arapske pare, Mbape još uvek nije doneo odluku i deluje da će još neko vreme čekati Real Madrid i rasplet situacije.

Pojedini pišu da je za sve "win win" situacija ako ode na godinu dana u Al Hilal, jer bi PSŽ dobio novac, a Real svakako Mbapea leta 2024. kada je i planirao, a Francuz bi dobio još malo novca u svom "skromnom" budžetu. 

Čekamo rasplet, sada deluje da više ništa nije tako nemoguće, posebno ako je mama Mbape rekla "da", jer smo već pisali o njenom uticaju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke