Posle Halanda, Siti pronašao još jednog "kapitalca" u Bundesligi, Bajern u strahu!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 03.07.2022.
09:45
Izvor: Sportske.net

Pregovori sa minhendskim klubom u zastoju, situaciju bi da iskoristi Siti.

 EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Mančester siti je ovog leta dobio ono što je dugo priželjkivao u vidu Erlinga Halanda.

Ipak, to ne znači da su "građani" završili sa kupovinom.

Saga oko Kalvina Filipsa privodi se kraju, Siti će reprezentativca Engleske platiti Lidsu između 45.000.000 i 50.000.000 funti i za očekivati je da će imati značajnu ulogu na terenu.

Klub je Mančestera doveo je i Hulijana Alvareza iz Rivera i rezervnog golmana Ortega Morenu iz Arminije odakle stiže kao slobodan igrač, a potencijalni odlazak Rahima Sterlinga mogao bi da inicira još jednu kupovinu.

Engleski San prenosi da će Siti u slučaju prodaje Sterlinga novac uložiti u fudbalera Bajerna Serža Gnabrija.

Nemac je deo svoje karijere i proveo u Engleskoj gde je nastupao za Arsenal i Vest Bromvič Albion, ali sada bi se u Premijer ligu vratio kao potpuno afirmisan fudbaler i jedan od ključnih igrača reprezentacije Nemačke.

Pregovori između Gnabrija i Bajerna su trenutno u zastoju, to žele da iskoriste brojni klubovi, naročito sa Ostrva pošto su interesovanje za ofanzivca pored Sitija pokazali i Liverpul i Mančester junajted.

Siti bi tako mogao da dobije još jedno kapitalno pojačanje iz Bundeslige, Gnabri je u ovom trenutku procenjen na 65.000.000 evra, sudeći po Transfermarktu.

Ali, novac u Mančesteru već godinama nije problem, zato će i biti jedan od favorita za osvajanja Premijer lige Engleske naredne sezone, što AdmiralBet nagrađuje kvotom 1.56.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke