Posle Mundijala, Saša Lukić pred potpisom - Kakve veze Stanković ima s tim?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 07.12.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Šta će se desiti ove zime?

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Srpski vezista Saša Lukić priprema se za povratak u matični klub Torino posle okončanog Svetskog prvenstva u Kataru gde je branio boje reprezentacije Srbije.

Jedan od najboljih igrača "bikova" nije briljirao na Mundijalu kao što je to činio u kvalifikacijama ili nastupajući za klub, ali njegov kvalitet je nesporan. Upravo taj kvalitet i sve ono što Lukić sa sobom nosi, Torino želi da naplati u budućnosti, no za tako nešto moraju da obnove saradnju.

Prema pisanju "Tutosporta", na tome se intenzivno radi u ovim trenucima. Uprkos prepirkama sa klubom početkom sezone kada je Lukić protestovao i nije želeo da nastupa protiv Monce u Seriji A, dve strane su se ponovo zbližile i čini se da je novi ugovor na pomolu.

Priprema se saradnja do 2027. godine čime bi prodaja u međuvremenu donela "granati" znatno više novca imajući u vidu da mu aktuelni ugovor ističe 2024. godine i da je predstojeće leto poslednja prilika za njih da profitiraju, no ne i realnom cenom.

Torino u međuvremenu radi i na pojačanjima, a čovek kojeg prate jeste poljski defanzivac Bartoš Berežinski koji brani boje Sampdorije. Dejan Stanković ga se ne bi odrekao, ali Ivan Jurić gaji simpatije prema momku koji je igrao za Poljsku na ovogodišnjem Mundijalu. Ipak, sve će zavisiti od toga kada i ako Saša Lukić potpiše novi ugovor, tvrde italijanski mediji. To je trenutno teret koji Torino želi da skine sa sebe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke