Posle nove blamaže u LŠ, PSŽ pušta skoro čitav jedan tim!

Autor: Milovan Longinov
utorak 14.03.2023.
18:45
Izvor: Sportske.net

Parižani na novom početku.

EPA-EFE/TERESA SUAREZ
EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Povezane vesti

Nova sezona, novo razočaranje, i tako iz sezone u sezonu. 

Pari Sen Žermen će na leto napraviti najveću rekonstrukciju u eri šeika. 

Prema navodima francuskih medija, brojni igrači će biti stavljeni na transfer listu, a posebno je iznenađujuće da su među njima trojica novajlija iz letnjeg prelaznog roka - Fabijan Ruiz, Karlos Soler i Renato Sančez. Takođe, Serhio Ramos neće dobiti novi ugovor i biće slobodan u izboru nove sredine, a klub ne računa ni na još jednog Španca, Huana Bernata. 

Takođe, sudbina Lea Mesija i dalje je nepoznata i prema pojedinim izvorima, Argentinac i PSŽ nisu blizu dogovora oko novog ugovora. Mesi želi da ostane još jednu sezonu u Parizu, odnosno u Evropi i da pokuša da još jednom osvoji Ligu šampiona. PSŽ mu je ponudio znatno smanjenje plate, dok Mesi smatra da zaslužuje da ima 30 miliona godišnje kao i do sada.

Sledeći oko koga se redovno diže bura je - Nejmar. Pojedini članovi uprave već neko vreme žele da ga vide van kluba, a među njima je i sportski direktor Luis Kampos, sa kojim se Brazilac nedavno i fizički sukobio. 

Izvesno je da će klub napustiti i Kejlor Navas, kada se vrati sa pozajmice iz Notingem Foresta, a i njemu takođe ističe ugovor 30. juna, tako da će biti slobodan u izboru nove sredine. 

Kada se podvuče crta, Pariz bi mogao da napusti skoro pa čitav jedan tim, što znači da će PSŽ da krene u novu kupovinu koja bi mogla da pomeri ponovo granice fudbala. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke