Posle poraza je jasno, Siti će napraviti transfer leta!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 18.04.2021.
08:40
Izvor: Sportske.net

Ko zna, možda poraz od Čelsija bude uvod u najveći transfer u istoriji britanskog fudbala!

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Pep Gvardiola je napravio osam izmena u timu, izgubio prvi trofej ove sezone, optužio medije da ne poštuju dovoljno njegove igrače i da su svi članovi ekipe tu jer su zaslužili.

Neće osvojiti četiri krune, čeka ih Totenhme u finalu Liga kupa, ali i PSŽ u polufinalu Lige šampiona i već sada je jasno, tim mora da dovede nekog napadača.

Bez obzira kakav ishod sezone bude, Sitiju nedostaje napadač visoke klase. Gabrijel Žesus to nije, igranje sa lažnom devetkom nije opcija, to je pokazao Feran Tores. Kun ophrvan povredama odlazi, jasno je da će Arapi morati duboko da zavuku ruku u džep.

Engleski mediji kažu da pred PSŽ kristalno je jasno da Siti, uz sva ulaganja nema nekog ofanzivca tipa Nejmara ili Mbapea u meču velikih timova taj individualni kvalitet može da bude razlika, mada i ne mora. 

Pep je okrivio za poraz lošu igru, nesposobnost da se nađe otvoren prostor protiv Čelsija koji ume da se brani. PSŽ je takođe pravljen po Tuhelovom receptu, brzi su napred, videlo se i protiv Bajerna da je Poketino zadržao neke osobine tog tima.

"Kada izgubite sve odluke su loše, ali mi nismo stigli ovako daleko da bismo žrtvovali mečeve. Dali smo sve od sebe, ovo nije rezervni tim", nervirao se pred novinarima.

No, možda ovaj poraz bude i delotvoran kada je u pitanju volja čelnika da kupe napadača, čitaj Halanda. Ako Emiraćani posegnu u svoje pećine sa blagom, ni Dortmund, a ni igrač, odnosno njegov otac i Rajola neće odoleti.

A sa Halandom, svakako da bi delovali gotovo nedodirljivo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke