Poslednja šansa - Hari Kejn kuca na vrata kluba koji mu konačno garantuje trofeje?

Autor: Nemanja Janošev
petak 10.06.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Bila bi ovo odlična zamena za Levu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbalski klub Bajern Minhen navodno je kontaktirao Totenhem kako bi ispitao situaciju sa Harijem Kejnom.

Ovu vest plasirao je italijanski novinar iz redakcije "SportItalia" Tankredi Palmeri, što implicira da su se u minhenskom klubu pozdravili od ideje da bi Robert Levandovski u perspektivi mogao da ostane. Poljak je svima jasno stavio do znanja da želi promenu sredine i da radi sve na tome da se preseli u Barselonu uprkos još jednoj godini ugovora koju ima, dok je Bajern za sada pokušavao to da zakoči.

Najtrofejniji nemački klub je nadomak dogovora sa Liverpulom oko Sadija Manea, a Hasan Salihamidžić bi nakon realizacije tog transfera mogao da produži do Londona i pregovara sa Totenhemom za Harija Kejna. Bajern bi engleskom napadaču apsolutno mogao da ponudi borbu za sve trofeje, što aktuelni klub ne može, a Karl-Hajnc Rumenige je nedavno rekao da šestostruki šampion Evrope trenutno ima novca da "pazari" bilo koga, no da će trošiti pametno.

Kejn uskoro puni 29 godina i vremena da osvoji poneki trofej ponestaje. Napadač njegovog kalibra definitivno zaslužuje tako nešto, a Bajern je idealna sredina da konačno na svoj zid okači po koju zlatnu medalju.

Prošlog leta je bio blizu prelaska u Mančester siti za 100 miliona, te bi se moglo očekivati da ove godine napravi iskorak. Kako su "građani" kupili Erlinga Halanda, za njega je izbor sada drugačiji. Ako se odluči na odlazak, Totenhem bi pažnju usmerio ka Lautaru Martinezu.

I večeras se igraju utakmice u Ligi nacija, a Austrijanci pod vođstvom novog selektora Ralfa Rangnika žele da iznenade Francuze pred svojim navijačima. Kvota na duplu šansu 1x u AdmiralBet je 2.05. Probajte!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke