Poslednja Totenhemova nada, dvojica Srba ubeđuju Kejna!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 29.07.2021.
11:00
Izvor: Sportske.net

SIti odustaje, šta je plan Totenhema?

EPA-EFE/Richard Heathcote
EPA-EFE/Richard Heathcote

Povezane vesti

Hari Kejn i dalje želi u Mančester Siti, ali nema napretka u pregovorima. Jer, navodno, "Građani" neće platiti sumu od 190 miliona evra, ili 130 i Gabrijela Žesusa. Izgleda da je Pep Gvardiola postavio 100 miliona funti kao granicu, na šta Livi neće pristati.

Sam Kejn je razočaran, razmišlja da se ne pojavi na početku priprema, a neće ga ni, ako ne bude transfera biti u timu Totenhema baš protiv Sitija na otvaranju šampionata jer će kasniti.

U svakom slučaju, Totenhem ima neku vrstu plana. Oni žele da pojačanjima ubede Kejna da tim može da se bori za velike stvari.

Jedno od tih bilo bi dovođenje našeg Vlahovića koji bi pomogao kapitenu Engleske i skinuo mu pritisak. Ali, Srbin je skup, čak i preskup, pominje se kao "lou kost" alternativa Simi iz Krotonea, on se nadavao golova, ali nije uspeo da spreči ispadanje "Ajkulica" u Seriju B.

I to nije sve, još jedan Srbin, osim Vlahovića bi mogao da završi u Londonu. Totenhem želi Nikolu Milenkovića kao zamenu za Aldervejrelda koji odlazi. "Bleki" bi zajedno sa Romerom stigao u klub čime bi odbrana praktično bila potpuno promenjena, tim ojačan na ključnim pozicijama, a sve to, nada se novi direktor bi nateralo Kejna da promeni mišljenje. 

Svakako da bi sa Kejnom, ali i našim igračima, šanse da se Totenhem vrati u Ligu šampiona bile veće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke