Poslednji pokušaj, zamena za Benzemu je Ronaldo?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 20.11.2022.
10:02
Izvor: Sportske.net

Ronaldo ne odustaje....

EPA-EFE/JAVIER LIZON
EPA-EFE/JAVIER LIZON

Povezane vesti

Povreda Karima Benzeme zabrinula je Real. On će imati vremena s obzirom da ne igra na Mundijalu da se oporavi, ali je jasno da oseća teret godina. Ono što je nevolja je da nema pravu zamenu u Realu, Anćeloti je tražio napadača tokom leta, ali su gornji ešaloni kluba odlučili da mu nije potreban. On među rezervama ima Marijana Lopeza kome ne veruje, može da pokušava sa Rodrigom, ali pravog golgetera nema.

Ono što se sada navodi kao opcija, ali na insistiranje Mendeša je da se Ronaldo vrati u Real, na šest meseci.

Posle ispada u Junajtedu i oštrih reči na račun kluba i trenera Ten-Haga, jasno je da za njega mesta više nema. Ali, ostaje mu još pola godine ugovora. Klub traži legalan način da raskine ugovor i da ne plati Kristijana, ili da eventualno postigne dogovor o odšteti, a Real bi se pojavio kao izlaz iz snova.

Evo i zbog čega.

Kristijano je spreman na sve i da oprosti novac, kako bi se vratio u Real. On bi potpisao na šest meseci, sa eventualno opcijom za produžetak, ali bi takođe smanjio finansijska očekivanaj na minimum.

Mendeš gura ovu soluciju, ali treba slomiti Pereza. Loše su se on i Ronado rastali kada je igrač odlazio u Juve i ne jednom, Florentino je rekao da je priča oko Ronalda završena.

Pa ipak, ako političar u Perezu proradi, ako sračuna benefite, ako Anćeloti bude pritiskao za takvo rešenje, ko zna, možda vidimo senzacionalni rasplet. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke