Poslednji poziv, ranjeni Milan očajnički traži pojačanja! Ovo su Ibrine mete!

Autor: Boris Jovanović
sreda 28.08.2024.
07:50
Izvor: Sportske.net

Problemi u "Rosonerima", Luka ni da čuje za odlazak...

Zlatan Ibrahimovic/Twitter
Zlatan Ibrahimovic/Twitter

Povezane vesti

Milan je loše startovao, pisali smo, posle boda u dva startna meča nad Fonsekom se nadvila senka Maksa Alegrija, a dosta je kritika na račun Zlatana Ibrahimovića zbog prelaznog roka. Niko nije zadovoljan, iako su stigli Morata, Pavlović, Emerson Rojal i Jusuf Fofana.

I dalje se traže dve pozicije, vezni igrač i napadač.

Milan je našao dogovor sa Fiorentineom, Jasin Adli se seli u Toskanu, ali i dalje nemaju mesta, a ni novca za vezistu, ako Benaser ne prihvati ponude iz Saudi Arabije.

San je Adrijen Rabio koji i dalje nema klub posle odlaska iz Juventusa, ali je njegova plata, odnosno 10 miliona koje traži previsoka za "Rosonere". Fonseka insistira da klub nađe dogovor sa francuskim reprezentativcem, ali on gleda ka PL gde mogu da ispune njegove finansijske uslove.

Sa druge strane, realniji je dolazak drugog Francuza, Manua Konea ziz Gladbaha. "Koltovi" traže 20 miliona evra za mladog fudbalera, ali kako rekosmo, bez prodaje Benasera, novca za taj transfer, a ni mesta u timu nema.

U napadu i dalje traju spekulacije, Ejbraham nije tako blizu Vest Hema kako se mislilo, Ibrahimović bi ponudio Romi trampu za Salemakersa koju bi Rimljani verovatno prihvatili, ali smetnja je Luka Jović.

Tačnije, on je odbio ponude, ne pada mu na pamet da napusti Milan, iako opet nije u prvom planu ni posle povrede Morate. Luka ima ugovor još godinu dana, nije želeo u Zenit, niti u Fener i na naftni istok, želi da se bori za mesto u timu.

Do kraja prelaznog roka su tri dana, većina smatra da ovaj Milan nije ni blizu Intera i silno pojačanog Juventusa, videćemo šta može Ibrahimović do vikenda, na neki način meč istine biće u Rimu protiv Lacija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke