Poslednji put bilo sa Partizanom i Ronaldo neće ponovo - Stigao neočekivani poziv!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.08.2022.
09:49
Izvor: Sportske.net

Da li bi mogao da ga prihvati?

EPA-EFE/MARIO CRUZ
EPA-EFE/MARIO CRUZ

Povezane vesti

Postoje mediji u Engleskoj koji su pisali kako Kristijano Ronaldo nikada nije igrao Ligu Evrope, ali istina je da je to slučaj od onog trenutka kada je prešao u Englesku. 

Kristijano Ronaldo je igrao ovo takmičenje, samo pod drugim nazivom (Kup Uefa), i to poslednji put protiv ekipe Partizana sa Sportingom kada su crno-beli uspeli posle produžetaka da prođu u narednu rundu zahvaljujući golovima Živkovića i Čakara u samom finišu utakmice. 

Sada Ronaldo ne želi ponovo u drugorazredno takmičenje (gde bi u grupnoj fazi možda mogao ponovo protiv Partizana u slučaju da crno-beli izbore Ligu Evrope), Mendeš mu traži klub jer želi da igra Ligu šampiona, a u međuvremenu je stigao neočekivan poziv. 

U pitanju je poziv Korintijansa, legendarnog kluba iz Južne Amerike. 

"Da, sanjamo velike snove. Ovo je Korintijans! Zar Vilijan i Renato Augusto nisu ovde?", rekao je predsednik kluba Duilio Monteiro Alveš. 

"U fudbalu je sve moguće, ja imam obavezu da uradim najbolje za Korintijans. Da li je moguće, to još ne znam, ali imamo ga na oku. Zamislite da odjednom želi da igra u Brazilu", rekao je on. 

Jasno je da su šanse male, ali nikada ne znate šta Ronaldo želi...

Danas počinje Premijer liga u fudbalu, Arsenal gostuje Kristal Palasu i čini se da je favorit na osnovu svega viđenog na pripremama. Kvota na pobedu gostiju je 1,88.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke