Poslednji voz za Ronalda? Francuska, i to ne tamo gde biste ga očekivali!

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.08.2022.
10:20
Izvor: Sportske.net

Hoće li Mendeš izvući "zeca iz šešira" u poslednji čas?

 PETER POWELL
PETER POWELL

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje i Mančester Junajted želi da Ronaldo napusti klub. Naime, pobeda protiv Liverpula je uverila ljude u klubu u Ten Hagovo mišljenje da Portugalac nema mesta u startnoj postavi i da bi mogao da pomogne u epizodnim rolama. Teško je zamisliti da će Ronaldo pristati, najnovija varijanta koja se pojavila je Olimpik Marsej. 

Oni su navodno kontaktirali Mendeša, igraju Ligu šampiona, CR7 bi kod najvatrenijih navijača u Francuskoj bio dočekan kao heroj, videćemo da li može da smanji pretenzije kada je plata u pitanju.

Navodno, u Olimpiku postoji studija koliko bi Ronaldov dolazak značio na marketinškom planu. Sponzori bi pohrlili, uz to, procenjuje se da na severu Afrike Marsej ima mnogo više navijača nego PSŽ i da bi efekti bili veći kada je u pitanju prodaja dresova.

Ono što Olimpik može da ponudi je naravno igranje u Ligi šampiona što je opsesija za Portugalca.

Da li je ovo njegov izlaz videćemo.

Što se Megvajera tiče i njega čeka klupa i to tri meseca pred start Mundijala. Zbogo toga se pominje da bi štoper mogao da pritisne klub da ga prodaju Čelsiju, ali od toga nema ništa, Junajted bi tražio veliki novac. Najverovatnije će kapiten ostati da se bori, ali Ten Hag kao prvi izbor štopera vidi Varana i Lisandra Martineza.

Danas su na programu preostali mečevi kvalifikacije za Ligu šampiona. Čekamo još tri učesnika, kvote pogledajte na admiralbet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke