Poslužite se, PSŽ supermarket, ceo tim na prodaju, neto plate 70 miliona!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 10.07.2022.
09:17
Izvor: Sportske.net

Ove podatke sigurno niste znali...

 Mohammed Badra
Mohammed Badra

Povezane vesti

Pari Sen Žermen pokušava da završi posao oko Škrinjara, poslednja ponuda je 65 miliona plus bonusi za Slovaka, i čini se da će Inter pristati. Odlični štoper bi posle Vitinje iz Portoa koji je plaćen oko 40 miliona mogao da bude drugo pojačanje francuskog šampiona.

"Sveci" su do sada prodali poljskog golmana Bulku za par miliona Nici, još jednog čuvara mreže Areolu otkupio je Vest Hem za desetak miliona, a kao slobodni igrači klub su napustili Anhel Di Marija, Ćavi Simons, dok je Kolin Dagba završio na pozajmici u Strazburu.

No, pravi poslovi tek počinju, novi direktor Luis Kampos je sastavio listu igrača koji mogu da odu, na njih Galtije ne računa.

U pitanju je čak 11 igrača, što pokazuje da Parižani spremaju pravu revoluciju.

Neće svi otići, imaju ogromne plate i jasno je da se neće odreći novca, makar to značilo da ne odigraju ni minut čitave sezone.

Na toj listi su etablirana imena poput Vajnalduma, Drekslera, Gajea, Andera Erere, Ikardija, Paredesa, Kerera, Danila Pereire, ali i Dialo, Ebimbe, Kurzava, koji su malo dobijali šansu, a imaju jake ugovore.

Dakle pravi supermarket, ima interesovanja, ali samo za pozajmice. Tako na primer Juventus želi Paredesa, ali bi ga ili menjali za Rabioa, ili pozajmili. PSŽ je nudio Kerera kao deo posla za Škrinjara, ali Interu Nemac ne treba, kao ni Dialo. Vajnaldum bi mogao da se vrati na ostrvo, ali nema šanse, da čak ni u Njukaslu bivšem klubu dobije tako veliku platu, a zanimljivo da je prošlog leta Danilo Pereira otkupljen za 16 miliona evra od Portoa, a sada ne računaju na njega. 

Interesantno je videti plate onih koji su na spisku za odlazak. Vajnaldum ima blizu 10 miliona, Ikardi nešto preko te sume. Erera i Paredes imaju po osam, Dreksler 7, Gaje 6.5, Kere i Kurzava po 4.5, Pereira 2 miliona...

Sada vam je jasno zbog čega niko ne želi da ode...

Prvi cilj će kao i svake godine biti Liga šampiona, na AdmiralBetu je PSŽ treći favorit, iza Sitija i Liverpula, ali ispred Bajerna i aktuelnog šampiona Reala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke