Postaje bizarno - Mesi Ronaldu zatvorio još jedna vrata!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 13.07.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

Niko ne veruje u Kristijana?!

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Muke Kristijana Ronalda da pronađe novi klub postaju sve veće, kako stvari stoje Portugalac bi na kraju mogao da ostane u Mančester junajtedu.

Nakon Juvea, Barse, Bajerna i Čelsija i Pari Sen Žermen odbio je Kristijana Ronalda.

Kako javlja "ESPN", Pari Sen Žermenu je ponuđen legendardni portugalski napadač, ali je u Parizu procenjeno da dolazak 37-godišnjaka ne bi bio pravi potez u ovom trenutku.

Deo javnosti nadao se tandemu Mesi - Ronaldo, ali se to ipak neće dogoditi. Navodno je i sam Mesi bio protiv dolaska "večitog" rivala, čak pretio da će napustiti "Park prinčeva" ako mu se pridruži golgeter.

Sada je Ronaldo u nezavidnoj situaciji, ostanak u Junajtedu nije nešto što je želeo ovog leta, sam se nudio klubovima i tako jasno stavio do znanja novom menadžeru "crvenih đavola" Eriku ten Hagu da sebe ne vidi na "Old Trafordu" naredne sezone.

Ten Hag je diplomatski rekao da bi voleo da sarađuje sa Ronaldom, ali se u engleskim medijima konstantno govori da Holanđanin nije oduševljen jednim od najboljih igrača ikada, ostaje da se vidi da li će ga i koliko koristiti ako na kraju ostane u Junajtedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke