Postaje ozbiljno! Čelsijeva trampa iz snova i poker pojačanja za najjači tim na planeti?

Autor: Boris Jovanović
sreda 09.06.2021.
10:27
Izvor: Sportske.net

Abramovič spreman da Tuhelu ispuni sve želje...

EPA-EFE/David Ramos
EPA-EFE/David Ramos

Povezane vesti

Kako smo i pisali, osvajanje evropske titule je tek početak. Čelsi je spreman da se dodatno pojača, a prva meta je Erling Haland.

Ulozi rastu, naime, za Norvežanina osim novca nude i dva igrača, jedan je Tami Ejbraham, a drugi Markos Alonso koga želi i Inter, ako bi prodao "Plavcima" Hakimija, što je manje verovatna varijanta.

Računa se da bi Haland koštao oko 200 miliona, cena Ejbrahama je oko 40, Alonsa tridesetak, pa bi evropskih šampion mogao sebi da priušti ovo pojačanje.

Ali, to nije sve, uz napadača, Tuhel je tražio još tri pojačanja. Jednog krilnog igrača koji može da pokriva desnu stranu, u pitanju je Adama Traore iz Vulvsa.

Žele i fudbalera sredine terena, za to su spremni čak da prodaju Žorginja, hoće nekoga da pridruže Kovačiću i Kanteu, a profil je neki od mlađih igrača iz Bundeslige, etablirani Vejgl koji nastupa za Benfiku i koga je Tuhel trenirao u Dortmundu.

Uz to Čelsi bi i jednog mlađeg štopera koji bi stasavao uz Tijaga Silvu, Brazilac je produžio ugovor na jednu godinu posle čega će otići.

Dosta fudbalera bi moglo da potraži novu sredinu, Emerson Palmijeri, pomenuti Alonso i Ejbraham, ali i igrači koji su na pozajmicama, a već je prodat Tomori koji je prethodnu sezonu zadovoljio u Milanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke